Το Spider-Man 2 για το PlayStation 5 αναμένεται ακόμη για το 2023

Το Spider-Man 2, η συνέχεια του επιτυχημένου τίτλου της Insomniac του 2018, αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στην επόμενη χρονιά, σύμφωνα με τον δημιουργό του.

Το Spider-Man 2 είχε ανακοινωθεί πέρυσι, κατά τη διάρκεια του PlayStation Showcase της Sony, αλλά λόγω της απουσίας νέων πληροφοριών ή trailer, είχε αρχίσει να υπάρχει η ανησυχία ότι ο τίτλος δεν θα είναι έτοιμος για την προγραμματισμένη κυκλοφορία του το 2023.

Η

Insomniac Games, θέλοντας να διώξει αυτές τις ανησυχίες δήλωσε, μέσω του λογαριασμού της στο Twitter, ότι ο τίτλος του PlayStation 5 εξακολουθεί να είναι προγραμματισμένος να κυκλοφορήσει το ερχόμενο έτος. Επιπλέον, το στούντιο τόνισε ότι η παρουσίαση παιχνιδιών απαιτεί προσπάθεια, χρόνο, συντονισμό και πόρους – συνιστώσες που ορισμένες φορές είναι προτιμότερο να χρησιμοποιηθούν για την ανάπτυξη.

Don't. We're making good progress and it's still slated for 2023. Showing games takes time, effort, resources, and coordination.

— Insomniac Games (@insomniacgames) October 17, 2022

Το Spider-Man 2 είχε ανακοινωθεί επίσημα τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους μαζί με το Wolverine της Marvel (αναπτυσσόμενο επίσης από την Insomniac), το οποίο θα περιλαμβάνει τόσο τον Peter Parker όσο και τον Miles Morales καθώς αντιμετωπίζουν τον ιδιαίτερα δημοφιλή Venom.

The post Το Spider-Man 2 για το PlayStation 5 αναμένεται ακόμη για το 2023 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα