Σύντομα θα έχουμε την διάθεση του Monster Hunter Rise για Xbox και PlayStation

Μετά το εξαιρετικό Monster Hunter World του 2018, αρκετός κόσμος είχε την απορία γιατί το Monster Hunter Rise δεν έκανε ποτέ τη μετάβαση στις πλατφόρμες του Xbox και του PlayStation. Έφτασε η ώρα όμως και για αυτές τις πλατφόρμες καθώς η Capcom

επιβεβαίωσε επίσημα ότι το Monster Hunter Rise θα κάνει την εμφάνιση του στα Xbox και PlayStation τον Ιανουάριο του 2023.

Το Monster Hunter Rise κυκλοφόρησε αρχικά για το Nintendo Switch και λίγο αργότερα για PC έχοντας πουλήσει πάνω από 11 εκατομμύρια αντίτυπα μέχρι σήμερα. Η νέα έκδοση θα διαθέτει ανάλυση 4K στα 60 fps για τα Xbox Series X και PlayStation 5, καθώς και 3D ήχο.

Στο Monster Hunter Rise, θα υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξουμε μεταξύ δεκατεσσάρων όπλων, μίας μεγάλης ποικιλ΄λιας από πανοπλίες και επιπλέον μοναδικό, όλο και πιο ισχυρό εξοπλισμό για να φτιάξουμε μέσω craft. Υπάρχει η δυνατότητα για παίξουμε solo ή co-op με τη συμμετοχή έως και τριών παικτών.

Το Monster Hunter Rise θα κυκλοφορήσει στα Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 και Windows PC στις 20 Ιανουαρίου, ενώ θα είναι επίσης διαθέσιμο στο Xbox Game Pass.

The post Σύντομα θα έχουμε την διάθεση του Monster Hunter Rise για Xbox και PlayStation appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα