Τα περιεχόμενα του Season Pass για το Far Cry 5

Τρία DLC και το Far Cry 3: Classic Edition.

Η Ubisoft αποκάλυψε τα περιεχόμενα του Season Pass για το νέο παιχνίδι της σειράς Far Cry, το Far Cry 5. Αρχικά, το Season Pass θα δίνει πρόσβαση σε τρία επιπλέον κεφάλαια που έχουν προγραμματιστεί να κυκλοφορήσουν για τον τίτλο -τα Hour of Darkness, Dead Living Zombies και

Lost on Mars- και στο Far Cry 3: Classic Edition.

Με το Hour of Darkness οι παίκτες θα μεταφέρονται πίσω στο χρόνο, στο Βιετνάμ, όπου θα βρεθούν αντιμέτωποι με τους Βιετκόνγκ, ενώ με το Dead Living Zombies (όπως προδίδει και το όνομα του) οι παίκτες θα βρεθούν αντιμέτωποι με ορδές από zombies σε διάφορα B-movie σενάρια. Τέλος, με το τελευταίο κεφάλαιο, οι παίκτες θα βρεθούν στον κόκκινο πλανήτη (Άρη) για να αντιμετωπίσουν εξωγήινα αραχνοειδή.

Όπως προείπαμε, το Season Pass του Far Cry 5 θα περιέχει το Far Cry 3: Classic Edition, το οποίο θα περιλαμβάνει όλα το single player περιεχόμενο του Far Cry 3. Όλοι οι κάτοχοι του Season Pass σε PlayStation 4 και Xbox One θα αποκτήσουν πρόσβαση στο Far Cry 3: Classic Edition περίπου ένα μήνα πριν αυτό κυκλοφορήσει ως standalone τίτλος για τις δύο κονσόλες, μέσα στο ερχόμενο καλοκαίρι.

Το Far Cry 5 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 27 Μαρτίου για PlayStation 4, Xbox One και PC.

pcps4xbox one Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα