Τέλος εποχής για το Babylon’s Fall

Το Babylon’s Fall, ο live service action τίτλος που αναπτύχθηκε από την PlatinumGames και την Square Enix, θα τερματίσει τις υπηρεσίες του σε λίγους μήνες από σήμερα.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του τίτλου επιβεβαιώθηκε ότι οι υπηρεσίες θα σταματήσουν επίσημα στις 27 Φεβρουαρίου 2023, περίπου ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του για ηλεκτρονικούς υπολογιστές και κονσόλες PlayStation.

Από τις 13/9 ο τίτλος δεν θα είναι διαθέσιμος για αγορά και το premium νόμισμα δεν θα μπορεί πλέον να αγοραστεί.

Στις 29 Νοεμβρίου θα έχουμε την ολοκλήρωση της Season 2, σηματοδοτώντας την έναρξη της Final Season όπου οι παίκτες μπορούν να κερδίσουν ranking ανταμοιβές για τη Season 2, ενώ θα έχουμε τη διάθεση “μικρού πρόσθετου περιεχόμενου” τον Δεκέμβριο, τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο.

“Με την επιθυμία να προσφέρουμε ένα συναρπαστικό online multiplayer action RPG σε έναν περίτεχνο high fantasy κόσμο, ξεκινήσαμε την” επίσημη υπηρεσία” του παιχνιδιού την Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2022, και συνεχίσαμε να αναλαμβάνουμε επιπλέον ανάπτυξη και λειτουργίες. Ωστόσο, με βαθιά λύπη σας ενημερώνουμε ότι θα τερματίσουμε την υπηρεσία του παιχνιδιού στις 27 Φεβρουαρίου 2023.

Ως αποτέλεσμα, θα ακυρώσουμε επίσης τa updates μεγάλης κλίμακας που είχαμε προγραμματίσει. Όσον αφορά το πλάνο που θα προχωρήσει, η Season 2 θα διαρκέσει μέχρι την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022, όπως είχε προγραμματιστεί, και η Final Season θα ξεκινήσει με την προγραμματισμένη συντήρηση την ίδια ημέρα. Αυτή η Final Season είναι η περίοδος κατά την οποία μπορείτε να κερδίσετε τις ranking ανταμοιβές της Season 2″.

The post Τέλος εποχής για το Babylon’s Fall appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα