Τι θα περιμένουν οι κάτοχοι συνδρομής PS Plus για τον Φεβρουάριο του 2021

Η Sony φαίνεται να αποφάσισε να «παίξει δυνατά» τον Φεβρουάριο με τους τίτλους που θα δώσει δωρεάν στους κατόχους συνδρομής PlayStation Plus, όχι μόνο εισάγοντας τον νέο vehicular combat τίτλο Destruction AllStars για το PlayStation 5, ως διαθέσιμη επιλογή για τον επόμενο μήνα, αλλά και προσθέτοντας το Control: Ultimate

Edition για PlayStation 4 και PlayStation 5. Θυμίζουμε ότι η Ultimate Edition του Control, περιέχει εκτός του βασικού παιχνιδιού και όλα τα DLC πακέτα που έχουν γίνει διαθέσιμα για τον τίτλο.

Και σαν κερασάκι στην τούρτα, ο επόμενος μήνας θα φέρει επίσης το Concrete Genie για το PlayStation 4, έναν ξεχωριστό adventure τίτλο, στον οποίο παίζουμε ως ένας εκφοβισμένος έφηβος, αναζητώντας έναν τρόπο να ξεφύγουμε από τους βασανιστές μας, φέρνοντας στη ζωή τα γκράφιτί μας.

Η προσθήκη του Destruction AllStars για το PlayStation Plus στο PlayStation 5 σηματοδοτεί επίσης την επιβεβαίωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας του, καθώς το παιχνίδι θα γίνει διαθέσιμο την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου, μαζί με το Control: Ultimate Edition και το Concrete Genie.

The post Τι θα περιμένουν οι κάτοχοι συνδρομής PS Plus για τον Φεβρουάριο του 2021 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα