Τι θα περιμένουν οι κάτοχοι PS Plus συνδρομής για τον πρώτο μηνά του 2021

Η Sony Interactive Entertainment ανακοίνωσε μέσα από το PlayStaion Blog, τους τίτλους που θα δοθούν δωρεάν στους PlayStation Plus συνδρομητές για τον πρώτο μήνα της νέας χρονιάς, Ιανουάριο του 2021.

Αρχικά θα έχουμε το Maneater της Tripwire Entertainment, το οποίο θα δοθεί αποκλειστικά για το PlayStation 5. Κατά την διάρκεια του οι παίκτες

θα μπορέσουν να ζήσουν την απόλυτη εμπειρία το να είναι το κορυφαίο αρπακτικό των θαλασσών – ένας τρομακτικός καρχαρίας! Το Maneater είναι ένα single player action RPG ανοικτού κόσμου, όπου οι παίκτες θα ξεκινήσουν την περιπέτεια τους ως ένας μικρός καρχαρίας, καθώς προσπαθούν να επιβιώσουν στον σκληρό κόσμο των θαλασσών, τρώγοντας τα πάντα καθώς ανέρχονται στο οικοσύστημα.

Ο επόμενος τίτλος που θα δοθεί είναι το Shadow of the Tomb Raider της Square Enix, το οποίο θα δοθεί για το PlayStation 4. Κατά την διάρκεια του οι παίκτες θα πρέπει να πολεμήσουν, εξερευνήσουν και επιβιώσουν μέσα στις πυκνές και επικίνδυνες ζούγκλες της Νότιας Αμερικής στη μεγαλύτερη περιπέτεια της Lara Croft μέχρι σήμερα, καθώς προσπαθούν να σώσουν τον κόσμο από μια αποκάλυψη των Μάγια. Οι παίκτες θα πρέπει να συγκεντρώσουν εφόδια και να “κυριαρχήσουν” στο αφιλόξενο περιβάλλον, χρησιμοποιώντας το προς όφελός τους.

Τέλος θα έχουμε το GreedFall της Focus Home Interactive για το PlayStation 4. Σε αυτό το εντυπωσιακό action RPG, οι παίκτες θα κληθούν να κινηθούν αχαρτογράφητα νέα εδάφη καθώς εξερευνούν ένα απομακρυσμένο νησί γεμάτο με μαγεία, πλούτη, κρυμμένα και χαμένα μυστικά και φανταστικά πλάσματα. Ο τίτλος προσφέρει πλήρη ελευθερία για να διαμορφώσουμε τις ικανότητές μας, τα ξόρκια και τις δεξιότητές μας και να αποφασίσουμε το τρόπο που θα ολοκληρώσουμε τους στόχους μας –με μάχη, διπλωματία, εξαπάτηση ή stealth.

Οι τρεις τίτλοι θα είναι διαθέσιμοι για κατέβασμα και δοκιμή από τις 5 Ιανουαρίου 2021 έως τις 5 Φεβρουαρίου 2021.

The post Τι θα περιμένουν οι κάτοχοι PS Plus συνδρομής για τον πρώτο μηνά του 2021 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα