Την Πέμπτη 15/2 οι απαντήσεις σχετικά με το μέλλον του Xbox (UPDATE)

Έπειτα από τον σάλο που ξέσπασε την προηγούμενη εβδομάδα σχετικά με τη φημολογία που θέλει τη Microsoft να μεταφέρει παιχνίδια της σε άλλες πλατφόρμες, και συγκεκριμένα το PlayStation 5 και το Nintendo Switch, οι απαντήσεις που υποσχέθηκε ο Phil Spencer σχετικά με το μέλλον του Xbox

ίσως να βρίσκονται πολύ κοντά μας.

Ο Phil Spencer, επικεφαλής του Xbox, πρόκειται να φιλοξενήσει ένα podcast την Πέμπτη 15/2, στις 22:00 ώρα Ελλάδας, που θα συζητά το μέλλον της επιχείρησης Xbox. Σε αυτή τη συζήτηση, πιθανότατα θα μοιραστεί πληροφορίες σχετικά με τα σχέδια, τις στρατηγικές και τις πιθανές εξελίξεις της εταιρείας για τη θέση του Xbox στη βιομηχανία των videogames.

UPDATE – 16/2

Στο podcast που μεταδόθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15/2, ο Phil Spencer, CEO του Xbox, ανακοίνωσε αυτό που φημολογούταν εδώ και αρκετές ημέρες, ότι δηλαδή κάποια αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες πλατφόρμες. Ωστόσο, το podcast δεν έδωσε όλες τις απαντήσεις που περιμέναμε, αφού δεν ανακοινώθηκαν ακριβώς ποια θα είναι αυτά, αλλά ούτε και συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για το πότε θα υλοποιηθεί αυτό το πλάνο. Μπορείτε να δείτε περισσότερα στο podcast που δημοσιεύθηκε από τη Microsoft.

The post Την Πέμπτη 15/2 οι απαντήσεις σχετικά με το μέλλον του Xbox (UPDATE) first appeared on GameOver.

The post Την Πέμπτη 15/2 οι απαντήσεις σχετικά με το μέλλον του Xbox (UPDATE) appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα