Τίτλοι τέλους για το Google Stadia

Πριν από λίγο – και όχι απροσδόκητα-, η Google ανακοίνωσε την οριστική διακοπή λειτουργίας του Google Stadia, της gaming streaming υπηρεσίας της .

Η υπηρεσία θα παραμείνει ενεργή μέχρι τις 18 Ιανουαρίου 2023. Η Google αναμένεται επίσης να αποζημιώσει τους παίκτες που αγόρασαν hardware από το Google Store. Το πρόγραμμα αποζημιώσεων θα καλύψει

επίσης και όλους τους τίτλους που αγοράστηκαν μ΄έσα από το Stadia Store. H Google υπολογίζει πως οι αποζημιώσεις αναμένονται να ολοκληρωθούν στα μέσα Ιανουαρίου.

Στην ανακοίνωσή του, ο Phil Harrison, αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής του Stadia, δήλωσε τα εξής:

“Πριν από μερικά χρόνια, λανσάραμε το Stadia, μια καταναλωτική gaming υπηρεσία. Αν και η προσέγγιση του Stadia στο streaming τίτλων στηρίχθηκε σε ισχυρή τεχνολογία, δεν κατάφερε να γίνει όσο δημοφιλές περιμέναμε. Έτσι, πήραμε τη δύσκολη απόφαση να προβούμε στην οριστική διακοπή λειτουργίας του Google Stadia.”

Σε άλλο σημείο του μηνύματος, ο Harrison επιβεβαιώνει πως οι εργαζόμενοι στο Stadia θα απορροφηθούν σε άλλα τμήματα της Google. Φανέρωσε επίσης τη πρόθεση της Google να εφαρμόσουν τη τεχνολογία του Stadia σε άλλες υπηρεσίες της Google. Κάποιες εξ’ αυτών είναι η video streaming υπηρεσία YouTube, το Google Play αλλά και υπηρεσίες που σχετίζονται με το AR. Η εταιρεία σχεδιάζει ακόμα να προσφέρει την τεχνογνωσία του Stadia σε εξωτερικούς συνεργάτες που συμμερίζονται το όραμά της για το μέλλον του gaming.

The post Τίτλοι τέλους για το Google Stadia appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα