Το Doom Eternal έρχεται στο Xbox Game Pass

Στις αρχές του επόμενου μήνα.

Η Microsoft πριν από λίγες ώρες έκανε γνωστό ότι το Doom Eternal θα κάνει την εμφάνισή του στο Xbox Game Pass σε λίγες μέρες από σήμερα, την 1η Οκτωβρίου. Η αλήθεια είναι ότι η παραπάνω κίνηση ήταν αναμενόμενη, δεδομένου ότι η Microsoft κατέχει πλέον τη Bethesda. Προφανώς, το Doom Eternal

είναι μόνο το πρώτο από πολλά νέα παιχνίδια της Bethesda που θα προστεθούν στο Game Pass. Αξίζει να αναφερθεί ότι το παιχνίδι της id Software θα προστεθεί και στο Game Pass για PC εντός του 2020.

Στο Doom Eternal, μπαίνουμε για ακόμα μια φόρα στην πανοπλία του Slayer, έχοντας μια και μοναδική αποστολή - να ισοπεδώσουμε την Κόλαση και σώσουμε την ανθρωπότητα. Κατά την διάρκεια του single player campaign θα δώσουμε αμέτρητες μάχες με ορδές δαιμόνων και θα μεταφερθούμε στην Γη, τον Άρη και φυσικά στην Κόλαση και σε διαστάσεις που δεν έχουμε ξαναδεί.

Το Doom Eternal είναι διαθέσιμο για Xbox One, PlayStation 4, Google Stadia και PC, ενώ αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του και στα Xbox Series X/S και PlayStation 5 μέσα στο 2021. Τέλος, να θυμίσουμε ότι στις 20 Οκτωβρίου αναμένουμε να δούμε το πρώτο "μεγάλο" expansion για τον τίτλο, το Ancient Gods -- Part One.

pcps4xbox onestadiaPS5Xbox One Series X
Keywords
Τυχαία Θέματα