Το Elden Ring έγινε “gold”

Με τη δημοσιοποίηση ενός νέου video, η FromSoftware επιβεβαίωσε πως το επερχόμενο Elden Ring έγινε “gold”, κάνοντας παράλληλα και αναφορά επάνω στην διάρκεια του εν λόγω παιχνιδιού.

Ουσιαστικά, αυτό σημαίνει πως η διαδικασία ανάπτυξης του Elden Ring έχει πλέον ολοκληρωθεί και ξεκινάει η μαζική παραγωγή του σε retail

αντίτυπα, προκειμένου να βρεθεί στα ράφια των καταστημάτων προς τα τέλη του ερχόμενου Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Yasuhiro Kitao, υπεύθυνου στο τμήμα Marketing και Production στην FromSoftware, βεβαιώνει στην κοινότητα πως το Elden Ring θα είναι έτοιμο για κυκλοφορία τον επόμενο μήνα, αναφερόμενος στην αναβολή κυκλοφορίας του, και ότι επί του παρόντος το ιαπωνικό στούντιο εργάζεται επάνω στο day one patch για να βεβαιωθεί ότι όλα θα είναι άψογα.

Στην συνέχεια έγινε αναφορά στη διάρκεια του παιχνιδιού, αναφέροντας: “Αυτό θα διαφέρει σημαντικά ανά παίκτη, αλλά όσον αφορά στους στόχους που τίθενται κατά την ανάπτυξη, η ιδέα είναι ότι η κύρια ιστορία θα πρέπει να είναι εφικτό να ολοκληρωθεί μέσα σε περίπου 30 ώρες. Το παιχνίδι στο σύνολό του είναι ιδιαιτέρως μεγάλο και περιέχει πολλές δεκάδες ώρες περισσότερου και αξιόλογου παιχνιδιού.”

Το Elden Ring κυκλοφορεί την 25η Φεβρουαρίου σε PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One και PC.

Παρακάτω, μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό video.

The post Το Elden Ring έγινε “gold” appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα