Το Fall Guys έρχεται για πρώτη φορά σε Xbox και Switch

Οι Mediatonic και Epic Games, developer και publisher αντίστοιχα, ανακοίνωσαν ότι το Fall Guys: Ultimate Knockout είναι έτοιμο να κάνει την εμφάνισή του στις πλατφόρμες Xbox και στο Nintendo Switch, ως free-to-play τίτλος. Αξίζει να σημειωθεί ότι φαίνεται πως ο υπότιτλος “Ultimate Knockout”

έχει αφαιρεθεί από τον τίτλο.

Με το παιχνίδι να έρχεται ακολουθώντας ένα free-to-play μονοπάτι, το Fall Guys θα κάνει το ντεμπούτο του στις πλατφόρμες Xbox και Nintendo Switch με ένα νέο in-game νόμισμα που ονομάζεται “Show-Bucks” παράλληλα με “σημαντικά updates” στα συστήματα προόδου του. Θα υπάρχουν επίσης νέα challenges και rewards, όπως και πλήρης υποστήριξη για cross-play και cross-progression σε όλες τις πλατφόρμες, μέσω των “Epic Online Services”.

Για όσους δεν γνωρίζουν, το Fall Guys είναι ένας τίτλος στον οποίο μικροί χαρακτήρες από ζελατίνη ανταγωνίζονται προσπαθώντας να βγάλουν εκτός χάρτη ο ένας τον άλλον, αποφεύγοντας ταυτόχρονα διάφορα εμπόδια κατά μήκος επικίνδυνων διαδρομών. Το Fall Guys έχει ως επιρροή του διάφορα τηλεπαιχνίδια όπως το Κάστρο του Takeshi.

Η πρώτη νέα season του παιχνιδιού θα είναι η “Season 1: Free For All”, με μια επιλογή από events και rewards για να κερδίσουμε. Περισσότερα μπορείτε να δείτε στο παρακάτω trailer.

Το Fall Guys θα γίνει διαθέσιμο για Xbox Series X/S, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5 και Epic Games Store στις 21 Ιουνίου 2022.

The post Το Fall Guys έρχεται για πρώτη φορά σε Xbox και Switch appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα