Το Grand Theft Auto V ετοιμάζεται για την επομένη γενιά

Η Rockstar ανακοίνωσε ότι οι βελτιωμένες εκδόσεις των Grand Theft Auto V και Grand Theft Auto Online θα γίνουν διαθέσιμες για τις κονσόλες νέας γενιάς -Xbox Series X/S και PlayStation 5- τον Νοέμβριο, με νέες δυνατότητες και επιπλέον bonuses. Το Grand Theft

Auto Online θα λάβει κάποια καλοκαιρινά updates που θα περιλαμβάνουν «Special Benefits» για την βελτιωμένη έκδοση του, όταν γίνει διαθέσιμη.

“Οι new generation εκδόσεις του Grand Theft Auto V θα διαθέτουν μια σειρά τεχνικών βελτιώσεων, οπτικών αναβαθμίσεων και βελτιώσεων στην απόδοση για να επωφεληθούν πλήρως από το hardware των μηχανηματων, καθιστώντας το παιχνίδι πιο όμορφο και πιο responsive από ποτέ”, ανέφερε ένας εκπρόσωπος της Rockstar.

Επιπλέον, καθώς το Grand Theft Auto III ετοιμάζεται να γιορτάσει την 20η επέτειό του, η Rockstar έχει «ακόμα πιο διασκεδαστικές εκπλήξεις για να μοιραστεί», συμπεριλαμβανομένων tie-in bonuses για το Grand Theft Auto Online, τις οποίες θα αποκαλύψει στις 22 Οκτωβρίου.

Επιπλέον, το Grand Theft Auto Online θα είναι διαθέσιμο ως standalone για τα Xbox Series X/S και το PlayStation 5, για όσους προτιμούν να παραλείψουν το κομμάτι της ιστορίας του Grand Theft Auto V. Να σημειώσουμε ότι η έκδοση του PlayStation 5 θα είναι διαθέσιμη δωρεάν για τους τρεις πρώτους μήνες της κυκλοφορίας του, ενώ τα μέλη του PlayStation Plus στο PlayStation 4 θα μπορούν να κάνουν claim 1.000.000 $ GTA στην αρχή κάθε μήνα, μέχρι την κυκλοφορία της PlayStation 5 έκδοσης.

Οι “διευρυμένες και βελτιωμένες” next-gen εκδόσεις των Grand Theft Auto V και Grand Theft Auto Online θα γίνουν διαθέσιμες στις 11 Νοεμβρίου 2021.

The post Το Grand Theft Auto V ετοιμάζεται για την επομένη γενιά appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα