Το Kirby and the Forgotten Land ξανά πρώτο στα UK retail charts-2 Απριλίου

Η επιτυχημένη πορεία του νέου τίτλου της σειράς Kirby συνεχίστηκε για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα στα UK retail charts σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε το gamesindustry.biz.

Ο πρόσφατος τίτλος της Nintendo διατήρησε την πρωτιά του παρά τη μείωση πωλήσεων κατά 43% στη δεύτερη εβδομάδα κυκλοφορίας. Το Kirby

and the Forgotten Land είναι ο πρώτος 3D τίτλος και αυτός με τον πιο γρήγορο ρυθμό πωλήσεων στη σειρά. Στη Μεγάλη Βρετανία είναι ήδη ο τέταρτος σε πωλήσεις τίτλος Kirby όλων των εποχών.

Στη δεύτερη θέση της δεκάδας βρίσκεται το Elden Ring το οποίο ανέβηκε κατά μια θέση σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα παρά την πτώση 22% στις retail πωλήσεις. Ανοδική πορεία και για το Pokémon Legends: Arceus το οποίο βρίσκεται στην τρίτη θέση.

Το Tiny Tina’s Wonderlands σημείωσε πτώση 38% στις retail πωλήσεις του και βρέθηκε στην τέταρτη θέση από τη δεύτερη που είχε την προηγούμενη εβδομάδα. Παρά την πτώση, η πορεία του τίτλου μέχρι στιγμής θεωρείται επιτυχημένη. Επιπλέον, οι περισσότερες πωλήσεις του νέου spin-off τίτλου Borderlands είναι κυρίως ψηφιακές και δεν συμπεριλαμβάνονται στους συγκεκριμένους δείκτες.

Στη δεκάδα επίσης συνεχίζουν την παρουσία τους το FIFA 22 (πέμπτη θέση), το Mario Kart 8: Deluxe (έκτη θέση), το Gran Turismo 7 (έβδομη θέση), το WWE 2K22 (όγδοη θέση) και το Horizon Forbidden West (δέκατη θέση).

Η δεκάδα για τις retail πωλήσεις στη Μεγάλη Βρετανία για την εβδομάδα που τελείωσε στις 2 Απριλίου διαμορφώνεται όπως φαίνεται παρακάτω:

Kirby and The Forgotten LandElden RingPokémon Legends: ArceusTiny Tina’s WonderlandsFIFA 22Mario Kart 8: DeluxeGran Turismo 7WWE 2K22Animal Crossing: New HorizonsHorizon Forbidden West

The post Το Kirby and the Forgotten Land ξανά πρώτο στα UK retail charts-2 Απριλίου appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα