Το Netflix εξαγόρασε τη Spry Fox

Το Netflix ανακοίνωσε πως θα αποκτήσει την Spry Fox, την ομάδα πίσω από την ανάπτυξη του Cozy Grove. Η Spry Fox θα γίνει το έκτο εσωτερικό στούντιο παιχνιδιών της streaming υπηρεσίας.

Η Spry Fox αναπτύσσει επί του παρόντος το Cozy Grove 2, το οποίο όπως ανακοινώθηκε θα είναι ένα «μεγαλύτερο, μη βίαιο MMO παιχνίδι». Ο

εν λόγω τίτλος ανακοινώθηκε από την Epic Games τον Οκτώβριο του 2021 και θα κάνει χρήση τόσο της Unreal Engine, όσο και των Epic Online Services και Epic Account Services.

Σύμφωνα με την αναλυτική ανακοίνωση της Spry Fox η οποία δόθηκε μετά την ανακοίνωση της εξαγοράς της εταιρίας από το Netflix: «Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε ότι ο Spry Fox εντάσσεται στο Netflix, και θα γίνουμε το έκτο εσωτερικό στούντιο παιχνιδιών της εταιρίας.

Η εξαγορά αυτή σημαίνει για εμάς πως, μπορούμε να συνεχίσουμε να φτιάχνουμε τα παιχνίδια που ήδη φτιάχναμε και θέλαμε να φτιάξουμε, αλλά πλέον με περισσότερη υποστήριξη και πόρους για να κάνουμε αυτά τα παιχνίδια καλύτερα και να τα φέρουμε σε περισσότερους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Μπορούμε να σταματήσουμε να αγχώνουμε για το πώς τα παιχνίδια μας αποφέρουν κέρδος και να επικεντρωθούμε αποκλειστικά στο να τα κάνουμε όσο το δυνατόν πιο ευχάριστα και ικανοποιητικά για τους παίκτες μας. Μπορούμε να συνεργαστούμε με άλλους δημιουργικούς ανθρώπους στο Netflix για να βελτιωθούμε σε αυτό που κάνουμε αλλά και πώς το κάνουμε».

Είμαστε μαζί για σχεδόν 13 χρόνια. Ήταν και είναι, ένα συναρπαστικό, ταπεινό, με ατελείωτο ενδιαφέρον και συχνά προκλητικό ταξίδι. Πάντα γνωρίζαμε ότι πάνω απ’ όλα θέλαμε τα παιχνίδια μας να φέρουν στους ανθρώπους ευτυχία. Αλλά με άλλους τρόπους, φαίνεται ότι μόλις πρόσφατα καταλάβαμε τι «θέλουμε να γίνουμε όταν μεγαλώσουμε». Τι έγινε σαφές κατά τη διάρκεια όλων των περιπετειών μας: Είμαστε ένα στούντιο που χτίζει πρωτότυπα, φιλόξενα παιχνίδια παγκόσμιας κλάσης. Ειδικά παιχνίδια που φέρνουν κοντά τους ανθρώπους. Και είμαστε βέβαιοι ότι το Netflix θα μας βοηθήσει να το κάνουμε αυτό. Ευχαριστούμε όλους—τους φίλους μας, τους συνεργάτες μας και ιδιαίτερα κάθε ένα από τα μέλη της ομάδας μας στο παρελθόν και το παρόν—που μας βοήθησαν να φτάσουμε σε αυτό το ορόσημο. Παραμένουμε πάντα ευγνώμονες».

The post Το Netflix εξαγόρασε τη Spry Fox appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα