Το Roadmap της 2ης Season του multiplayer για το Halo Infinite

Πρόσφατα η 343 Industries είχε δημοσιεύσει ένα σύντομο trailer για τη 2η Season του multiplayer του Halo Infinite. Σε αυτό όμως δεν λεγινε αναφορά για το πόσο θα κρατήσει η season αυτή αλλά και το τι θα περιέχει. Στο halowaypoint.com το studio μας έδωσε αρκετές καινούργιες πληροφορίες μέσω του Roadmap της season αυτής. Έτσι, η 2η Season του multiplayer θα διαρκέσει και πάλι 6 μήνες, από τις 3 Μαΐου μέχρι τις 7 Νοεμβρίου του τρέχοντος

έτους.

Μέσα στη season θα έχουμε δύο καινούργιους χάρτες, τους Catalyst και Breaker, καθώς και τρία καινούργια modes, τα King of the Hill, Land Grab και Last Spartan Standing. Θα έχουμε δύο events που θα έχουν να κάνουν με την ιστορία πίσω από τους “Lone Wolves”, το οποίο και θα είναι το όνομα της 2ης Season. Αυτά θα είναι τα: Interference, που θα είναι ανοιχτό από τις 3 Μαΐου μέχρι τις 16 του ίδιου μήνα, και Alpha Pack, που θα είναι ανοιχτό από τις 19 Ιουλίου μέχρι την 1η Αυγούστου. 

Όπως είναι λογικό, καινούργιο battle pass θα κάνει την εμφάνισή του. Ενώ το studio είχε υποσχεθεί ότι το Forge mode του multiplayer θα κάνει την εμφάνισή του μαζί με την 2η Season, αντ’ αυτού στοχεύουν για την ανοιχτή beta του μέσα στον Σεπτέμβριο. 

Τέλος, για το campaign του τίτλου θα έχουμε δύο σημαντικές προσθήκες. Το Co-Op mode και την επιλογή να επαναλάβουμε όποια από τις βασικές αποστολές του θέλουμε. Και οι δύο προσθήκες έχουν ως στόχο τον Αύγουστο του τρέχοντος έτους. 

Παράλληλα πήραμε και κάποιες, λίγες και γενικές, πληροφορίες για την 3η Season του multiplayer που θα αρχίσει στις 8 Νοεμβρίου του 2022.

Το Halo Infinite κυκλοφορεί για Xbox Series X/S, Xbox One και PC. Το review μας μπορείτε να το διαβάσετε εδώ.

The post Το Roadmap της 2ης Season του multiplayer για το Halo Infinite appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα