Το Stray είναι πλέον ο τίτλος με το καλύτερο User Rate στο Steam για το 2022

Το Stray, ο indie τίτλος των BlueTwelve και Annapurna Interactive, έγινε πλέον ο τίτλος με το καλύτερο User Rate για το 2022 στην πλατφόρμα του Steam. Ο τίτλος έχει βαθμολογία επί του παρόντος 8,61 – με βάση 42.665 ψήφους, εκ των οποίων το 98% είναι θετικές – τοποθετώντας  το στην κορυφή της σχετικής λίστας με τα πιο πετυχημένα παιχνίδια για το 2022 στην πλατφόρμα βάσει της κριτικής των χρηστών.

Με αυτή του τη βαθμολογία το Stray προσπέρασε την έκδοση του God

οf War για PC, η οποία μέχρι πρότινος βρισκόταν στη πρώτη θέση της λίστας με συνολική βαθμολογία 8.56 (βασισμένη σε  53.101 ψήφους εκ των οποίων το 97% είναι θετικές). Ταυτόχρονα, ο τίτλος έφτασε ήδη στην 49η θέση της λίστας με τους πιο πετυχημένους τίτλους όλως των εποχών για το Steam βάσει των βαθμολογιών των χρηστών. Στην πρώτη θέση της λίστας αυτής συνεχίζει να βρίσκεται το Portal 2, με συνολική βαθμολογία 8,83 (βάση 301.930 ψήφων, εκ των οποίων το 99% είναι θετικές), ενώ το ακολουθούν τα: Terraria, Stardew Valley, Hades και People Playground.

Για τον τίτλο στον οποίο πρωταγωνιστεί μια γάτα σε έναν αφιλόξενο cyberpunk κόσμο, αυτή είναι η δεύτερη επιτυχία μετά την κυκλοφορία του, αφού λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του σε PC μέσω της πλατφόρμας του Steam έγινε ο πιο πετυχημένος (από πλευράς αριθμού παικτών) τίτλος της Annapurna, έχοντας τους περισσότερους ταυτόχρονους παίκτες για PC, αφήνοντας πίσω άλλους γνωστούς indie τίτλους της εκδότριας εταιρίας όπως τους: Twelve Minutes, Outer Wilds, Neon White και Journey.

Υπενθυμίζουμε ότι το Stray του γαλλικού studio BlueTwelve και της Annapurna Interactive κυκλοφόρησε στις 19 Ιουλίου του 2022, τόσο για PC όσο και για PS4 και PS5, ενώ είναι διαθέσιμο και μέσω της υπηρεσίας PlayStation Plus (για Extra & Premium Tiers) από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του στις κονσόλες της Sony. Τέλος, η retail έκδοση του τίτλου ανακοινώθηκε πως θα κυκλοφορήσει στις 20 Σεπτεμβρίου του 2022.

The post Το Stray είναι πλέον ο τίτλος με το καλύτερο User Rate στο Steam για το 2022 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα