Το πρώτο trailer για το Far Cry 5

"Καλώς ήλθατε στη Hope County".

Το Far Cry 5 αποκαλύφθηκε -όπως ήταν προγραμματισμένο για σήμερα- από την Ubisoft, και το trailer που μας έδωσε είναι ένας κυκλώνας από χάος, φανατικούς θρησκόληπτους, τρελούς ιερείς και δολοφονικούς χαρακτήρες έτοιμους για όλα, με φόντο την Μοντάνα των ΗΠΑ. Το trailer αποτελείται απο in-game πλάνα που δείχνουν το τι θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε στο νέο παιχνίδι της Ubisoft

Montreal.

Στο νέο τίτλο θα πάρουμε το ρόλο του νέου βοηθού σερίφη της πόλης και θα έρθουμε αντιμέτωποι με μια αίρεση φανατικών που αυτοαποκαλούνται "The Project of Eden's gate". Ανάβοντας τη φλόγα της αντίστασης ανάμεσα στους απλούς πολίτες του Hope County, θα προσπαθήσουμε να σταματήσουμε την εξάπλωση των αιρετικών, σε μια απομονωμένη και υπό πολιορκία πόλη. Θα ταξιδέψουμε σε μοναδικά μέρη, θα χρησιμοποιήσουμε αεροπλάνα και θα εμπλακούμε σε εναέριες μάχες, ενώ θα πρέπει επίσης να μαζέψουμε προμήθειες για να επιβιώσουμε, σε φάρμες, βουνά, δάση και ποτάμια. Σε αυτή τη μάχη, όμως, δεν θα είμαστε μόνοι, καθώς θα μπορούμε να προσλάβουμε μισθοφόρους να μας βοηθήσουν, ενώ θα έχουμε τη δυνατότητα να εξημερώσουμε ζώα που θα γίνουν πιστοί φίλοι στην αναμέτρηση που καλούμαστε να βιώσουμε.

Με το Far Cry 5 επιστρέφει και ο Map Editor, που θα μας δώσει την ευκαιρία να δημιουργήσουμε νέους χάρτες και να παίξουμε σε πίστες που δημιούργησαν άλλοι παίκτες. Θα υπάρχει επίσης two-player, co-op, έτσι ώστε να μοιραστούμε τις μάχες και την εμπειρία του single player, με κάποιον φίλο. Επιπροσθέτως, οι κάτοχοι του PS4 θα έχουν ένα δωρεάν Far Cry 5 skin pack με την αγορα του παιχνιδιού, αν όμως έχουν λογαριασμό Ubisoft, ο οποίος μπορεί να δημιουργηθεί δωρεάν εδώ. Οι παίκτες σε Xbox και PC θα έχουν το ίδιο περιεχόμενο διαθέσιμο μέσω του Ubisoft Club.

Θα υπάρξουν τρεις εκδόσεις του παιχνιδιού και αυτές θα είναι οι εξής: η απλή έκδοση του Far Cry 5 που θα κοστίζει 59.99, το Far Cry 5 Deluxe Edition, το οποίο θα περιέχει ένα ξεχωριστό Deluxe key art, έναν διπλό "τουριστικό" χάρτη του Hope County και το original soundtrack του παιχνιδιού, μαζί με μοναδικό ψηφιακό περιεχόμενο, θα διατίθεται στα 69.99 και, τέλος, η Far Cry Gold Edition, που θα περιέχει ένα Far Cry 5 Gold key art, το season pass και επιπρόσθετο ψηφιακό περιεχόμενο, θα διατεθεί στα 89.99.

Ο τίτλος πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 27 Φεβρουαρίου του 2018, για Xbox One, Χbox Scorpio, PlayStation 4, PlayStation 4 Pro και PC. Αναμένουμε την Ε3 για περισσότερες πληροφορίες.

Δείτε το trailer, εικαστικό και εικόνες παρακάτω.

ps4pcxbox one Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα