Το πρώτο trailer του Marvel 1943: Rise of Hydra

Στα πλαίσια του State of Unreal 2024 είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε μία πρώτη γεύση από τον καινούργιο τίτλο στο Σύμπαν υπερηρώων της Marvel από το Skydance New Media studio και την Amy Hennig -τη σκηνοθέτη και σεναριογράφο αρκετών μεγάλων τίτλων, όπως της αρχικής τριλογίας Uncharted.

Γνωρίζαμε ήδη ότι η σκηνοθέτης δουλεύει πάνω σε ένα παιχνίδι στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο με πρωταγωνιστές τους Captain America και Black Panther. Πλέον, ξέρουμε και την ονομασία του τίτλου, η οποία θα είναι “Marvel 1943: Rise of Hydra”.

Στην παρουσίαση η Hennig μίλησε για τις τεχνολογίες πίσω από τα γραφικά του παιχνιδιού, με τη δύναμη της Unreal Engine 5.4. Όπως μπορείτε να δείτε και στο video, γίνεται χρήση της τεχνολογίας MetaHuman Animator για την καλύτερη δυνατή απόδοση των εκφράσεων στα πρόσωπα των πρωταγωνιστών του τίτλου. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ίδια τεχνολογία θα χρησιμοποιηθεί και από το Hellbalde 2: Senua’s Saga της Ninja Theory. 

Δυστυχώς, δεν μάθαμε όμως κάποιο παράθυρο κυκλοφορίας. Η μόνη πληροφορία για το συγκεκριμένο θέμα μάς δίνεται στο τέλος του story trailer του παιχνιδιού. Όπως μας λέει το trailer, περιμένουμε το Marvel 1943: Rise of Hydra μέσα στο 2025, ενώ ακόμα δε γνωρίζουμε αν ο τίτλος θα είναι αποκλειστικός σε κάποια κονσόλα ή στα PC.

The post Το πρώτο trailer του Marvel 1943: Rise of Hydra first appeared on GameOver.

The post Το πρώτο trailer του Marvel 1943: Rise of Hydra appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα