Τον Δεκέμβριο η κυκλοφορία του Medal of Honor: Above and Beyond

Ένα VR FPS για PC, βασισμένο στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Η Respawn Entertainment έκανε γνωστό πως το Medal of Honor: Above and Beyond θα κάνει την εμφάνισή του σε επιλεγμένες συσκευές εικονικής πραγματικότητας των ηλεκτρονικών υπολογιστών, τον τελευταίο μήνα του τρέχοντος έτους.

Πρόκειται για ένα VR FPS που διαδραματίζεται κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Ο παίκτης, ως μέλος του Γραφείου Στρατηγικών Υπηρεσιών και συντελώντας

στη Γαλλική Αντίσταση, έχει υπό την ευθύνη του να φέρει εις πέρας δύσκολες επιδρομές, κατά τις οποίες θα χρειαστεί να σαμποτάρει βάσεις των Ναζί σε θαλάσσιες, χερσαίες και εναέριες μάχες. Σε αυτήν την περιπέτειά του ο παίκτης δεν θα είναι μόνος του, καθώς στη διάθεσή του και επί την υπηρεσία τους ως σύντροφοί του βρίσκεται ένας βετεράνος λοχίας και ένας Βρετανός ιατρός.

Όπως αναφέρει ο Peter Hirschmann, Director της Respawn Entertainment, σχετικά με το επερχόμενο παιχνίδι: "Το franchise Medal of Honor αποτελούσε από πάντα μία δυνατή σειρά, η οποία διηγείται τις ιστορίες πολεμικών ηρώων που δεν έχουν ειπωθεί, και από την αρχή της σειράς το 1999, στόχος μας είναι η δημιουργία βασικών, συναισθηματικών και αυθεντικών παιχνιδιών που είναι αληθινά με βάση τις εμπειρίες των ανθρώπων που πολέμησαν και έξησαν μέσα από αυτό. Έχουμε την τιμή να μοιραζόμαστε αυτές τις συγκινητικές ιστορίες από επιζώντες και βετεράνους του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου και να προσφέρουμε, ισότιμα, μια συναρπαστική εμπειρία παιχνιδιού εικονικής πραγματικότητας, που παρέχει υψηλού επιπέδου δράση και συναισθηματική, οικεία αφήγηση."

Το Medal of Honor: Above and Beyond θα γίνει διαθέσιμο στις 11 Δεκεμβρίου σε Oculus Quest/ Rift και υποστηριζόμενες συσκευές VR του Steam (SteamVR).

vr
Keywords
Τυχαία Θέματα