Ξεκινούν οι δοκιμές του Star Wars τίτλου της Massive Entertainment

Το 2021 η Ubisoft είχε ανακονιώση ότι η Massive Entertainment θα ξεκινούσε την ανάπτυξη ενός νέου τίτλου Star Wars χρησιμοποιώντας την open world μηχανή γραφικών Snowdrop (η οποία χρησιμοποιήθηκε για τα Division, μεταξύ άλλων).

Την περασμένη Παρασκευή, η Massive Entertainment δημοσίευσε στο Twitter ότι αναζητά δοκιμαστές για τον εν λόγω

τίτλο. Να σημειώσουμε ότι θα είναι in-person δοκιμές, επομένως τα άτομα θα πρέπει να ζουν κάπου κοντά στο Malme της Σουηδίας, όπου έχει την έδρα της η Massive. Επίσης το παραπάνω αφορά κάποια εσωτερική δοκιμή, και όχι alpha, οπότε κάλο είναι να μην περιμένουμε μια επικείμενη κυκλοφορία.

We are looking for playtesters for the Star Wars Project! If you live near Malmö, we would love for you to sign up. https://t.co/rSw5iQvhXV pic.twitter.com/JdLsAIhAnu

Massive Entertainment – A Ubisoft Studio (@UbiMassive) December 16, 2022

Το γεγονός ότι θα κάνουν δοκιμές σημαίνει ότι έχουν ένα playable προϊόν για δοκιμή, το οποίο είναι ένα μεγάλο βήμα και σημαίνει ότι υπάρχει μια καλή πρόοδος για το Project, δεδομένου ότι φαινόταν να βρίσκεται στα αρχικά στάδια ανάπτυξης στις αρχές του 2021.

Τέλος να θυμίσουμε ο Yves Guillemot είχε δηλώσει σχετικά με το νέο τίτλο τα εξής: “To σύμπαν του Star Wars είναι μια καταπληκτική πηγή έμπνευσης για τις ομάδες μας επιτρέποντάς τους να καινοτομήσουν και να ωθήσουν τα όρια του μέσου μας. Η δημιουργία νέων κόσμων, χαρακτήρων και ιστοριών, που θα γίνουν διαρκεί κομμάτια του lore του Star Wars, είναι μια μοναδική ευκαιρία για εμάς. Είμαστε ενθουσιασμένοι που η Ubisoft Massive studio συνεργάζεται στενά με την Lucasfilm Games προκειμένου να δημιουργήσει μια αυθεντική Star Wars περιπέτεια, διαφορετική από οτιδήποτε άλλο έχει γίνει μέχρι σήμερα.”

Μέχρι στιγμής δεν έχουμε κανένα στοιχείο για το παράθυρο κυκλοφορίας ή πλατφόρμες διάθεσης του Star Wars project της Massive.

The post Ξεκινούν οι δοκιμές του Star Wars τίτλου της Massive Entertainment appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα