3DS XL

Η Nintendo ανακοινώνει την νέα της φορητή κονσόλα!

Στην παρουσίαση της Nintendo σήμερα το πρωί είχαμε την ευκαιρία να δούμε το 3DS XL, την νέα φορητή κονσόλα της Ιαπωνικής εταιρείας.

Η οθόνη του 3DS XL θα έχει μέγεθος 4.88", αρκετά μεγαλύτερο σε σχέση με τις 3.53" του 3DS. Αυτό
θα την κάνει την μεγαλύτερη οθόνη που έχουμε δει ποτέ σε φορητό της Nintendo. Οι διαστάσεις του 3DS XL θα είναι 93mm βάθος, 156mm εύρος και 22mm πάχος όταν διπλώνει.

Η κονσόλα θα έχει μεγαλύτερο μέγεθος και θα ζυγίζει 336 γραμμάρια έναντι 235 του 3DS. Δεν θα διαθέτει δεύτερο circle pad, όμως η διάρκεια ζωής της μπαταρίας θα κρατάει 3.5-6.5 ώρες για games του 3DS και 6-10 ώρες για games του DS. Επιπρόσθετα, η SC card του 3DS XL θα έχει διπλάσια χωρητικότητα (4GB έναντι 2GB).

{youtube}iyMTYcPQW4E|400|300{/youtube}
Το αρνητικό είναι ότι το 3DS XL δεν θα διαθέτει AC adapter για φόρτιση αλλά θα πρέπει να το αγοράσετε ξεχωριστά. Θα είναι όμως συμβατό με τα AC adapters των 3DS, DSi και DS XL, συνεπώς αν έχετε κάποια παλιότερη φορητή κονσόλα της Nintendo θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ίδιο καλώδιο φόρτισης. Επίσης, τα χρώματα που θα κυκλοφορήσει η κονσόλα θα είναι το κόκκινο, το μπλε και το ασημί.

Τρία games ανακοινώθηκαν μαζί με την κυκλοφορία της κονσόλας, τα Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance, TheatRhythm Final Fantasy και New Art Academy.

Το 3DS XL θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη στις 28 Ιουλίου.
Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις GameWorld