Alien: Isolation

Ένα νέο game εμπνευσμένο από την ομώνυμη κινηματογραφική σειρά βρίσκεται στα σκαριά.

Ύστερα από την γενικότερη απογοήτευση που προκάλεσε το Aliens: Colonial Marines της Gearbox Software, θα περίμενε κανείς ότι θα περνούσαν πολλά χρόνια μέχρι να δούμε μια νέα περιπέτεια με πρωταγωνιστές τα ομώνυμα "συμπαθή" πλάσματα. Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα

του Siliconera όμως η Twentieth Century κατέθεσε πρόσφατα μια πατέντα για το Alien: Isolation με την περιγραφή “computer game and video game software, downloadable mobile software and decorative magnets”.

Με βάση τα παραπάνω λοιπόν το πιθανότερο συμπέρασμα είναι ότι πρόκειται για ένα νέο τίτλο και όχι για κάποια κινηματογραφική ταινία λόγου χάρη. Το εύλογο ερώτημα όμως είναι ποια εταιρεία βρίσκεται πίσω από την ανάπτυξή του; Με τα ως τώρα δεδομένα το πιο πιθανό είναι ότι το Alien: Isolation αναπτύσσεται από την Creative Assembly, η οποία το 2011 είχε ανακοινώσει ότι εργάζεται σε ένα νέο game εμπνευσμένο από το Alien franchise. Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνεται και μέσω του website της, καθώς η βρεταννική εταιρεία αναζητεί έναν lightning artist για την επερχόμενη δημιουργία της. Για την ώρα πάντως η Sega που κατέχει τα πνευματικά δικαιώματα της σειράς από την Fox Interactive αρνήθηκε να δηλώσει τα δημοσιεύματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα