Assassin's Creed III: Ρεκόρ στα pre-orders

Οι προπαραγγελίες του Assassin's Creed 3 έσπασαν κάθε ρεκόρ!

Σύμφωνα με την Ubisoft, το τρίτο μέρος της σειράς Assassin’s Creed έχει τις περισσότερες προπαραγγελίες όλων των εποχών για την γαλλική εταιρεία.

Στην Αμερική ένα από τα πιο μεγάλα καταστήματα, το GameStop, έλαβε τα διπλάσια pre-orders για το Assassin’s Creed III απ' ότι είχε λάβει για το Assassin’s Creed: Revelations. Όσον αφορά στην

Ευρώπη, στη Μ. Βρετανία 190 μαγαζιά θα ανοίξουν τις πόρτες τους τα μεσάνυχτα της Τρίτης για την επερχόμενη κυκλοφορία του. Αξίζει να σημειωθεί πως ένα από αυτά θα έχει διακοσμηθεί κατάλληλα εσωτερικά έτσι ώστε να μοιάζει με τα χιονισμένα Αμερικάνικα σύνορα, σκηνικό το οποίο θα δούμε και εντός του παιχνιδιού.

Watch YouTube video

Για να παρακολουθήστε την εισαγωγή του Assassin's Creed III πατήστε εδώ. Για να διαβάστε τα νέα στο forum και να δείτε σχετικά βίντεο κάντε κλικ εδώ.

Το Assassin's Creed III θα κυκλοφορήσει αυτή την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου για PS3 και Xbox 360, στις 23 Νοεμβρίου για PC και στις 30 Νοεμβρίου για το Wii U. Γίνετε μέλος στην Ομάδα του Assassin's Creed στην Community του GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα