Battlefield 4: Story τρέιλερ

Αεροπλανοφόρα, εκρήξεις και...γροθιά σε λυκόσκυλο.

Μπορεί το multiplayer του Battlefield 4 να δέχθηκε τελευταία τα φώτα της δημοσιότητας, χάρη στην open beta του που ήταν διαθέσιμη από τις 4 έως τις 15 Οκτωβρίου, αλλά η EA έρχεται να μας υπενθυμίσει πως η τελική έκδοση της δημιουργίας της DICE θα περιλαμβάνει και ένα καταιγιστικό campaign.

Στο νέο τρέιλερ που δημοσιοποίησε η EA, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω, απεικονίζονται δραματικές σκηνές μεταξύ χαρακτήρων, αεροπλανοφόρα και πλήθος εκρήξεων. Όπως φαίνεται

η ιστορία θα καταπιάνεται με τις δύσκολες στιγμές της αμερικάνικης πολεμικής μηχανής έπειτα από μία εχθρική επίθεση, η οποία (σύμφωνα με τη φωνή που ακούγεται στο τρέιλερ) αποδεκατίζει τον αμερικάνικο στόλο στον Ειρηνικό Ωκεανό. Αξίζει να σημειώσουμε ότι κατά τη διάρκεια του βίντεο μπορείτε να διακρίνετε και τη μάχη -σώμα με σώμα- μεταξύ ενός πεζοναύτη και ενός λυκόσκυλου.

{youtube}muOYyKkaH8Q|500|300{/youtube}

Το Battlefield 4 αναμένεται να κυκλοφορήσει την 1η Νοεμβρίου για PC, PS3, Xbox 360, στις 22 Νοεμβρίου για Xbox One και στις 29 Νοεμβρίου για PS4. Διαβάστε το preview του multiplayer του Battlefield 4 από το GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα