Diablo 3 και στο Xbox One;

Εντοπίστηκε στους καταλόγους ορισμένων sites. [UPDATE]

Στην ανακοίνωση της Sony για το PlayStation 4 μάθαμε ότι το Diablo III θα κυκλοφορήσει σε PS3 και PS4. Είναι όμως η συμφωνία αυτή αποκλειστική

για τις κονσόλες της Sony όπως πίστευαν πολλοί;

Στα πλαίσια της φετινής έκθεσης PAX East, ο Julia Humphreys, επικεφαλής παραγωγής του Diablo 3, δήλωσε σχετικά με την έκδοση του δημοφιλούς Action RPG, ότι η Blizzard δεν έχει κάποια αποκλειστική συμφωνία με τη Sony. "Δεν έχουμε να κάνουμε κάποια ανακοίνωση αυτή τη στιγμή...αλλά δεν θα κυκλοφορήσουμε αποκλειστικά για την κονσόλα της Sony" ανέφερε χαρακτηριστικά!

{youtube}htc8ui4Vwpw|400|300{/youtube}

Είναι προφανές ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Απ' τη στιγμή που η Microsoft δεν έχει ανακοινώσει ακόμη το νέο Xbox, θα ήταν αδύνατο η Blizzard να βγει και να πει ότι το Diablo 3 θα κυκλοφορήσει και στη νέα κονσόλα της Microsoft γιατί τότε...θα αναιρούσε την παρουσίαση της τελευταίας. Προφανώς και η Blizzard τηρεί στάση αναμονής μέχρι την φημολογούμενη παρουσίαση του Xbox όγδοης γενιάς, που θα γίνει απ' τη Microsoft είτε αυτό το μήνα, είτε στη φετινή έκθεση E3, 11-13 Ιουνίου στο Λος Άντζελες.

[UPDATE: 15/1/2014] Το ενδεχόμενο να δούμε τελικά το Diablo 3 και στη νέα κονσόλα της Microsoft δεν είναι κάτι που η Blizzard αποκλείει, καθώς ήδη το παιχνίδι έχει εντοπιστεί στις λίστες ορισμένων retailers.

Sites όπως το Best Buy Canada ή το Argos (εντοπίστηκε από το Eurogamer) έχουν προσθέσει στους καταλόγους τους μια έκδοση του Diablo 3 για το Xbox One. Σύμφωνα με την ίδια την Blizzard, δεν αποκλείεται το παραπάνω να ισχύει: "Ένας από τους στόχους μας είναι να φέρουμε το Diablo 3 σε όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες, αλλά προς το παρόν δεν έχουμε κάποια ανακοίνωση σχετικά με κάποιες άλλες πλατφόρμες".

Θυμίζουμε πως, όπως έχουμε γράψει παλαιότερα, το Diablo 3 αναμένεται μέσα στο 2014 για το PS4, επομένως είναι πολύ πιθανόν να κυκλοφορήσει τελικά και για το Xbox One.

Διαβάστε το review του Diablo 3 από το GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα