E3 2014

10 με 12 Ιουνίου στο Λος Άντζελες. Δείτε τις ώρες των συνεντεύξεων τύπου. [UPDATE]

Η Electronic Entertainment Expo (E3) αποτελεί εδώ και δεκαετίες την σημαντικότερη έκθεση βιντεοπαιχνιδιών, στην οποία αποκαλύπτονται παραδοσιακά οι περισσότερες ειδήσεις της gaming βιομηχανίας. Διεξάγεται κάθε Ιούνιο στο Λος Άντζελες.

Φέτος

η E3 θα λάβει χώρα 10-12 Ιουνίου στο Los Angeles Convention Center κι έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς μετά την κυκλοφορία των PS4 και Xbox One (το τελευταίο δεν έχει λανσαριστεί επίσημα στη χώρα μας αν και έχετε ήδη διαβάσει Xbox One reviews στο GameWorld.gr), θα μπορέσουμε να μάθουμε την πρώτη μεγάλη φουρνιά δυνατών exclusives όγδοης γενιάς. Ασφαλώς μέσα σ' όλα αυτά publishers και developers θα προσπαθήσουν να παρουσιάσουν τον καλύτερό τους εαυτό, τόσο on stage όσο και στα booth της έκθεσης με μια σειρά από παρουσιάσεις.

Αναλυτικά οι ημέρες και ώρες των συνεντεύξεων τύπου:
Microsoft: Δευτέρα 9 Ιουνίου στις 19:30
EA: Δευτέρα 10 Ιουνίου στις 22:00
Ubisoft: Τρίτη 10 Ιουνίου στη 01:00
Sony: Τρίτη 10 Ιουνίου στις 04:00
Nintendo Direct: Τρίτη 10 Ιουνίου στις 19:00

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Nintendo δεν θα δώσει το παρόν με κάποια συνέντευξη τύπου. Αντ' αυτού θα προτιμήσει το καθιερωμένο Nintendo Direct.

Επισκεφθείτε το επίσημο site της E3.

Μείνετε συντονισμένοι στο GameWorld τις παραπάνω ημέρες/ώρες για το καθιερωμένο Live Update!

[UPDATE] Προστέθηκαν οι οριστικές ημέρες και ώρες των συνεντεύξεων τύπου.

Την Microsoft θα διαδεχθούν EA και Ubisoft ενώ τις συνεντεύξεις τύπου θα ολοκληρώσει η Sony. Τελευταία στην παραπάνω σειρά, η Nintendo θα δώσει στη δημοσιότητα το καθιερωμένο (μαγνητοσκοπημένο) Nintendo Direct).

Θυμίζουμε ότι στα πέντε παραπάνω links θα μπορείτε να παρακολουθείτε live όλες τις εξελίξεις. Σύντομα στις πέντε αυτές ειδήσεις θα προστεθούν και βίντεο τα οποία θα παίξουν με live streaming τις συνεντεύξεις τύπου για να μπορείτε να παρακολουθείτε όλα όσα συμβαίνουν στην E3, τόσο κατά την διάρκεια όσο και μετά τις συνεντεύξεις τύπου.

Keywords
Τυχαία Θέματα