Fallout 3: Το τερμάτισε σε λιγότερο από 24 λεπτά

Το speedrun της δεκαετίας.

Ο BubblesDelFuego τερμάτισε το Fallout 3 σε λιγότερο από μισή ώρα.

Ο γνωστός speedrunner κατέπληξε τους πάντες όταν ανακοίνωσε πως του πήρε μόλις 23 λεπτά και 55 δευτερόλεπτα προκειμένου να δει τους τίτλους τέλους του Fallout 3. Το προηγούμενο ρεκόρ του ήταν 24 λεπτά και 20 δευτερόλεπτα και όπως καταλαβαίνετε ο BubblesDelFuego είναι κολλημένος με τα speedruns. Αυτή τη φορά όμως ξεπέρασε κάθε άλλη προσπάθεια

αφού σίγουρα κανείς στον κόσμο δεν έχει καταφέρει να σώσει την Capitol Wasteland (τελική πίστα) πιο γρήγορα από εκείνον.

{youtube}YT4t9EHIneo|500|300{/youtube}

Ο BubblesDelFuego δήλωσε πάντως πως κατάφερε να τερματίσει το Fallout 3 με την βοήθεια μερικών tricks. Το ένα από αυτά είναι να πατάει συνέχεια quick save και quick load κάτι που τον βοήθησε να κάνει teleport ανάμεσα σε διάφορα εμπόδια αλλά και στους διαλόγους. Το δεύτερο κόλπο που χρησιμοποίησε είναι το slope jumping το οποίο βοηθάει για να ανεβαίνει στις ανηφόρες χωρίς να τον καθυστερεί το βάρος. Μπορεί αυτά τα κόλπα να αποτελούν glitches αλλά χρησιμοποιούνται από την κοινότητα των speedrunners με αποτέλεσμα το speedrun του να θεωρείται αποδεκτό και "νόμιμο"..

Διαβάστε το review του Fallout 3 από το GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα