Forum & News upgrades

Νέες προσθήκες στο forum και νέες κατηγορίες ειδήσεων για τις next-gen κονσόλες.

Σας ενημερώνουμε ότι από σήμερα το forum του GameWorld.gr έχει αναβαθμιστεί στη τελευταία του έκδοση.

Ύστερα από το σχετικό γκάλοπ που διεξήχθη τον Νοέμβριο ψηφίσατε να συνεχίσουμε να χρησιμοποιούμε phpbb forum. Πραγματοποιήσαμε

λοιπόν αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση και πλέον σας ενημερώνουμε ότι μπορείτε να ανεβάσετε εύκολα φωτογραφίες με attachment στο τέλος του μηνύματός σας (χωρίς να χρειάζεται να δώσετε image link από άλλο site), όπως επίσης και να βλέπετε τα τελευταία μηνύματα στο πάνω μέρος του forum ταξινομημένα σε σελίδες. Το τελευταίο σας γλιτώνει από το να ανοίγετε νέο παράθυρο κάθε φορά.

Νέες κατηγορίες
Με αφορμή την συνέντευξη τύπου της Sony για το PlayStation 4, δημιουργήσαμε δύο νέες κατηγορίες στο site τις οποίες θα βρείτε κάτω από το μενού "Format". Πρόκειται για τις "PlayStation 4" και "Xbox (Durango)". Εκεί μπορείτε να διαβάσετε τις μέχρι τώρα ειδήσεις για τις δύο πολυαναμενόμενες κονσόλες όγδοης γενιάς. Με την επίσημη αποκάλυψή τους θα "ντύσουμε" τις κατηγορίες αυτές με τις ανάλογες εικόνες και χρώματα όπως έχουμε κάνει μέχρι σήμερα και με αυτές των υπολοίπων format.

Mumble Voice Chat
Εγκαταστήσαμε μια νέα εφαρμογή για το voice chat του GameWorld TV στα αριστερά της σελίδας. Μέσω αυτής μπορείτε πλέον να δείτε τους άλλους χρήστες του GameWorld που έχουν συνδεθεί στο chat και να συνδεθείτε κι εσείς με ένα κλικ. Δείτε εδώ αναλυτικά πως θα εγκαταστήσετε το Mumble.


Μείνετε συντονισμένοι για τα επόμενα upgrades του GameWorld και κυρίως για το μεγάλο upgrade που σας έχουμε υποσχεθεί στον τομέα των reviews.

Keywords
Τυχαία Θέματα