Game of the Year 2012: Assassin's Creed 3

Δείτε την απονομή και τα κορυφαία 10 games για το 2012 σύμφωνα με τις ψήφους σας. [UPDATE]

Αυλαία σήμερα για τον διαγωνισμό Game of the Year 2012 ο οποίος διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία για τέταρτη συνεχή χρονιά από τα sites GameWorld.gr, PS3Forums.gr και WeHellas.gr.

Οι περίπου 800 συμμετέχοντες ψηφίσατε και διαμορφώσατε την τελική λίστα, βάση

της οποίας το Assassin's Creed III είναι ο μεγάλος νικητής! Το Action-Adventure της Ubisoft ήταν από τα φαβορί και κατάφερε να συγκινήσει τους περισσότερους από εσάς.

Ακολουθεί αναλυτικά το Top 10 του Game of the Year 2012 όπως το διαμορφώσατε με τις ψήφους σας:
1)Assassin's Creed III
2)Call of Duty: Black Ops II
3)FIFA 13
4)Pro Evolution Soccer 2013
5)Far Cry 3
6)Halo 4
7)Diablo III
8)Mass Effect 3
9)Football Manager 2013
10)Dishonored

Η απονομή
Το βραβείο παρέλαβε για λογαριασμό της Ubisoft η επικεφαλής marketing και δημοσίων σχέσεων της CD Media Χριστίνα Αραπάκου, η οποία για τις πωλήσεις του Assassin's Creed III δήλωσε: "Το Assassin's Creed III κατάφερε να σημειώσει δεκάδες χιλιάδες πωλήσεις, περισσότερες από κάθε άλλο video game που εισάγαμε για το 2012. Κατά σειρά πούλησε περισσότερο σε PlayStation 3, PC και Xbox 360" ενώ σχετικά με το Far Cry 3 πρόσθεσε: "Έλαβε πολύ καλές κριτικές, σημείωσε κι αυτό υψηλές πωλήσεις απλά περιμέναμε ακόμη μεγαλύτερες".

Για τη νέα χρονιά της CD Media, αντιπροσωπείας των Capcom, Rockstar, Ubisoft, Square Enix και Disney σε Ελλάδα και Βαλκάνια, η κ.α Αραπάκου κατέληξε: "Εκτιμούμε ότι το Grand Theft Auto V θα είναι φέτος το πρώτο σε πωλήσεις για την εταιρεία μας. Υψηλά νούμερα περιμένουμε επίσης και από τα Tomb Raider, DmC: Devil May Cry, Crysis 3 και Fifa 14". Όσο για το Watch Dogs, αρκέστηκε απλά στο να διευκρινίσει ότι "Δεν θα κυκλοφορήσει μέσα στο Α' εξάμηνο του 2013. Αναμένουμε την σχετική επίσημη ενημέρωση".

Watch YouTube video

Έκπληξη μας προκάλεσε η σειρά των πωλήσεων του Assassin's Creed 3 στα format (PS3, PC και Xbox 360) καθώς πιστεύαμε ότι λόγω πειρατείας τα PC θα είχαν την τρίτη θέση. Η υπεύθυνη marketing της CD Media μας αποστόμωσε: "Συνήθως στην Ελλάδα αυτή είναι η σειρά των πωλήσεων στα περισσότερα games".

[UPDATE 7/1] Ο Alex Hutchinson, Creative Director του Assassin's Creed III, δήλωσε στο GameWorld σχετικά με την απονομή: "Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι που λάβαμε το βραβείο Game of the Year από το GameWorld. Η βράβευση αυτή είναι η ανταμοιβή μας για όλη τη σκληρή δουλειά που έχει κάνει η προγραμματιστική μας ομάδα τα τελευταία τρία χρόνια. Είμαστε επίσης ενθουσιασμένοι που οι παίκτες μας απόλαυσαν το παιχνίδι σε τέτοιο βαθμό!"

Το Game of the Year είναι ο μεγαλύτερος online διαγωνισμός που διεξάγεται κάθε Δεκέμβριο. Σε αυτόν ψηφίζετε μέσω του forum για τα κορυφαία games της χρονιάς και μπαίνετε σε κλήρωση για τα δώρα της επιλογής σας τα οποία αναγράφονται στην αρχική ανακοίνωση του διαγωνισμού. Φέτος μοιράστηκαν δώρα άξιας 6.500 ευρώ. Ευχαριστούμε όλους για τις συμμετοχές σας και τις αντιπροσωπείες για τα δώρα που μας παρείχαν. Δείτε τους νικητές της B' Κατηγορίας και τους μεγάλους νικητές Α' Κατηγορίας που κέρδισαν από μία κονσόλα PlayStation Super Slim PS3 και Xbox 360 προσφορά των Sony και Microsoft.


Δείτε τις προηγούμενες απονομές
Game of the Year 2011: The Elder Scrolls V: Skyrim
Game of the Year 2010: God of War III
Game of the Year: Uncharted 2
Game of the Decade: Metal Gear Solid IV

Χορηγοί

Keywords
Τυχαία Θέματα