GameWorld Play: Path of Exile

Παίζουμε την open beta και μοιράζουμε δώρα την Κυριακή στις 16:00.

Το Path of Exile είναι ένα ιδιαίτερα αγαπητό Online RPG στα πρότυπα του Diablo για το οποίο σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενο preview. Έχει παρόμοιο gameplay με το Diablo II, ένα τεράστιο skill tree, ενώ εστιάζει

πολύ στο Co-Op.

Πρόσφατα ανακοινώθηκε η ανοιχτή beta του παιχνιδιού, η οποία θα δίνει σε όλους σας την ευκαιρία να το δοκιμάσετε χωρίς κάποιο serial number. Η open beta θα ξεκινήσει τα ξημερώματα του Σαββάτου και θα διαρκέσει όλο το Σαββατοκύριακο. Για τον σκοπό αυτό, στο GameWorld θα μαζευτούμε ώστε να το δοκιμάσουμε όλοι μαζί και φυσικά να μοιράσουμε δωράκια σε όσους συμμετάσχουν.

Ελάτε αυτή την Κυριακή στις 16:00 στο Mumble Voice Chat για να παίξουμε online με την GTP Clan. Κατεβάστε πρώτα τον Client και εγκαταστήστε τον για να είστε έτοιμοι! Στο παιχνίδι μπορείτε να συμμετάσχετε όλοι, ανεξαρτήτως επιπέδου, ακόμα κι αν δεν διαθέτετε σύγχρονο PC ή μικρόφωνο.

{youtube}6reNAoMscMw|400|300{/youtube}

Δώρα
Όσοι συνδεθείτε στο Mumble την Κυριακή στις 16:00, ανεξαρτήτως με το αν παίξετε ή όχι, θα κερδίσετε χωρίς κλήρωση από ένα ψηφιακό Pro Evolution Soccer 2013 t-shirt για PlayStation 3 ή Xbox 360.

Όσοι παίξετε μαζί μας το Path of Exile, πέρα από το μπλουζάκι του PES θα κερδίσετε κι από ένα Darksiders II και Saints Row: The Third για PC, προσφορά της Zegetron Α.Ε.

Τα δώρα θα μοιραστούν απευθείας μέσω του Mumble Voice Chat.

Μπείτε στην ομάδα GameWorld Play για να ενημερώνεστε για τα online events μας και...τα λέμε in-game!

Keywords
Τυχαία Θέματα