GameWorld TV: Εκπομπές 10-11

Παίξαμε Skyrim και FIFA 13. Σήμερα οι developers της Aventurine καλεσμένοι στους Users.

Στα τελευταία επεισόδια του GameWorld TV παίξαμε The Elder Scrolls V: Skyrim και FIFA 13.

Στο Skyrim παρακολουθήσατε

μια επίδειξη walkthrough σε Master Level, ενώ στο FIFA 13 δώσαμε γερές μάχες στην Division 3 με στόχο την άνοδο. Δείτε αναλυτικά στο κανάλι μας στο YouTube όλα όσα συνέβησαν !

Watch YouTube video
Watch YouTube video

Περιμένουμε τα σχόλια και τις προτάσεις σας για τα επόμενα επεισόδια του GameWorld TV μέσω του σχετικού topic στο forum.

Την Κυριακή στις 16:00 live στο GameWorld TV το πιθανότερο είναι ότι θα παίξουμε Path of Exile, το νέο Online Action RPG της Grinding Gear Games. Δείτε τι έγινε την τελευταία φορά και μείνετε συντονισμένοι στο forum καθώς σύντομα σε αυτό το topic θα δώσουμε beta keys για όλους σας ώστε να μας κάνετε παρέα!

Η Aventurine στους Users
Σήμερα Παρασκευή 19:00-19:30, οι developers της Aventurine θα βρίσκονται μαζί μας στο στούντιο στην εκπομπή Users στον SentraFM 103.3. Ο Adam Οικονομόπουλος, Creative Manager και ο Βαγγέλης Καλαϊτζής, Game Designer του παιχνιδιού, θα μας μιλήσουν για το Darkfall Unholy Wars, το νέο μεγάλο MMORPG που αναμένεται στις 20 Νοεμβρίου για PC! Το Darkfall ήταν το πρώτο σε πωλήσεις ελληνικό video game που κυκλοφόρησε το 2009 και σημείωσε μεγάλη απήχηση.

Θα καταφέρει άραγε το Darkfall Unholy Wars να φτάσει ένα ακόμη σκαλί πιο πάνω στην αγορά των MMORPG; Σήμερα θα έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε από πρώτο χέρι όλα όσα ετοιμάζονται. Προς το παρόν δείτε το πρώτο και το δεύτερο βίντεο για να πάρετε μια γερή δόση.

Keywords
Τυχαία Θέματα