Grand Theft Auto 5: Πρώτο gameplay video

Επιτέλους η Rockstar το αποκάλυψε! [UPDATE]

Η Rockstar Games μόλις έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay video του Grand Theft Auto V, μόλις δύο μήνες πριν την κυκλοφορία του.

Το βίντεο δείχνει κυρίως cinematic videos, ενώ θα ακούσετε και θα δείτε πλάνα από τις αποστολές των Michael, Franklin και Trevor, τα όπλα, τα οχήματα του παιχνιδιού και την στόχευση. Θα μπορείτε

ακόμη να δοκιμάστε ορισμένα extreme sports, δείγμα του ότι η Rockstar θα μας δώσει ξανά την απόλυτη ελευθερία. Δείτε το:

{youtube}N-xHcvug3WI|400|300{/youtube}

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του GameWorld τις οποίες σας αποκαλύψαμε λίγες μέρες πριν, η 2K Games αναμένεται να είναι στην Gamescom. Μένει λοιπόν να δούμε αν θα δώσει το παρόν ολόκληρη η Take-Two που έχει στην ιδιοκτησία της την Rockstar.

Το Grand Theft Auto V θα κυκλοφορήσει στις 17 Σεπτεμβρίου για PS3 και Xbox 360. Σχολιάστε το βίντεο στο κάτω μέρος της είδησης. Για εκτενή συζήτηση επισκεφθείτε το topic του Grand Theft Auto V στο forum του GameWorld. Κάντε επίσης Like στην ομάδα του Grand Theft Auto V της Community του GameWorld για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα.

[UPDATE] Η Rockstar επιβεβαίωσε στο επίσημο site της ότι το παραπάνω βίντεο προέρχεται από την έκδοση του Grand Theft Auto 5 στο PlayStation 3.

Keywords
Τυχαία Θέματα