Hitman: Absolution: Το "θανατηφόρο" τρέιλερ

Σκοτώστε τους όλους...ή μήπως όχι;

«Να σκοτώσεις είναι εύκολο, το να ξεφύγεις μετά από αυτό είναι το δύσκολο κομμάτι». Κάπως έτσι ξεκινάει το νέο τρέιλερ του Hitman: Absolution.

Η Square Enix δημιούργησε ένα τρέιλερ που δείχνει τον Agent 47 να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα, να σκοτώνει. Στο συγκεκριμένο τρέιλερ η γυναικεία

φωνή μας εξηγεί ότι ο Agent 47 έχει την δυνατότητα να σκοτώσει μόνο τον στόχο χωρίς να τον πάρουν χαμπάρι οι άλλοι, ότι πρέπει να χρησιμοποιεί το περιβάλλον και τα φώτα για να τα κάνει όλα αθόρυβα και ότι τα περισσότερα kills θα μοιάζουν με…ατύχημα.

Δείτε το βίντεο για να καταλάβετε:

Watch YouTube video

Βέβαια δεν λείπει και το χιούμορ, με τον Agent 47 που είναι ντυμένος σαν χαλαρός θαμώνας, να εμφανίζεται αμέσως μετά την έκφραση «Dress to kill». Η Square Enix πωρώνει όλο και πιο πολύ τους gamers και τους προκαλεί στην κυριολεξία να αγοράσουν το παιχνίδι. Μία με την δήλωσή τους ότι μόνο το 20% θα τερματίσει το παιχνίδι, την άλλη με το προκλητικό τρέιλερ με τις καλόγριες ντυμένες με PVC και οπλισμένες σαν αστακούς, τώρα ήρθε η ώρα των σκοτωμών, στα πρότυπα του Splinter Cell.

Το Hitman: Absolution θα κυκλοφορήσει στις 20 Νοεμβρίου για PC, PS3 και Xbox 360.

Keywords
Τυχαία Θέματα