Hyrule Warriors: Limited Edition για την Ευρώπη

Θα έρχεται με δώρο κασκόλ του Link.

Η Nintendo ενημέρωσε πως η special edition του Hyrule Warriors για την Ευρώπη θα φέρει μαζί του, εκτός του παιχνιδιού, και ένα αληθινό αντίγραφο του καινούργιου κασκόλ του Link.

Η συγκεκριμένη είδηση ανακοινώθηκε σε μια καινούργια Nintendo Direct, ενώ όπως θα δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία το κομψό αυτό μπλε αξεσουάρ είναι

σχεδιασμένο με βασιλικά κόκκινα τελειώματα και το Ηylian Crest σε χρώματα κόκκινου και χρυσού.

Είναι ένα αντικείμενο που αρκετοί, ίσως, θα χρησιμοποιούσαν για κάποια κρύα απογεύματα. Όσον αφορά τους Ιάπωνες παίκτες θα μπορέσουν να λάβουν ένα LCD Triforce ρολόι, ενώ οι παίκτες της Βορείου Αμερικής θα έχουν τη δυνατότητα να διαλέξουν μια από τις τρείς επερχόμενες DLC στολές. Βέβαια αυτό που θα λάβουν εξαρτάται από ποιόν έμπορο λιανικής θα αγοράσουν το παιχνίδι. Λεπτομέρειες για τις στολές DLC, οι οποίες ξεκλειδώνουν το Skyward Sword του Link και της Zelda και τα Designs του Twilight Princess ή του Ocarina of Time, θα ανακοινωθούν σύντομα. Παρακάτω μπορείτε να δείτε και στο σύνολό της την καινούργια Nintendo Direct.

https://www.youtube.com/watch?v=zCV-wgt6_eQ

Επίσης θα μπορέσετε να ξεκλειδώσετε δύο special στολές για τον Ganondorf (για το Twilight Princess και το Ocarina of Time) αν εγγραφείτε στο Hyrule Warriors μέσω του site του Club Nintendo πριν τις 17 Οκτωβρίου. Μαζί με τον Ganondorf, η Twilight Princess και οι Zant και Ghirahim ανακοινώθηκαν επίσης ως playable χαρακτήρες. Η επιβεβαιωμένη λίστα χαρακτήρων μέχρι τώρα είναι η εξής: Link, Princess Zelda, Impa, Midna, Sheik, Agitha, Darunia, Princess Ruto, Zant, Fi, Ghirahim και Lana.

To Hyrule Warriors θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Wii U στις 19 Σεπτεμβρίου 2014. Δείτε όλα τα νέα για το Hyrule Warriors και συζητήστε μαζί μας στο αντίστοιχο forum topic του GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα