Overgrowth

Ένα παιχνίδι δράσης όπου τα ζώα του δάσους δεν είναι χαριτωμένα αλλά έχουν...ματωμένα χέρια.

Ως ανεξάρτητη εταιρεία ανάπτυξης, η Wolfire Games έγινε γνωστή το 2005 με το Lugaru, ένα περίεργο παιχνίδι δράσης στο οποίο παίρνετε τον έλεγχο του Turner, ενός ανθρωπόμορφου λαγού με έφεση στις πολεμικές τέχνες και δίψα για εκδίκηση. 8 χρόνια αργότερα ξαναγυρίζει στις ρίζες τις με ένα sequel που θα έχει την

ονομασία Overgrowth.

Το Overgrowth βρίσκεται σε αρχικά στάδια ανάπτυξης και δεν υπάρχουν πληροφορίες για την τελική μορφή του όσον αφορά στους στόχους κάθε πίστας και την ιστορία του. Ήδη όμως εκπλήσσει με τις εμφανείς βελτιώσεις σε σχέση με τον προκάτοχό του. Τα γραφικά είναι πολύ καλά για μια ανεξάρτητη παραγωγή αυτού του είδους ενώ ο ρεαλισμός και η ποικιλία στις πολεμικές κινήσεις των ανθρωπόμορφων χαρακτήρων εντυπωσιάζουν, όταν για παράδειγμα δύο μαχητές αλλάζουν στάση μάχης ομαλά και αβίαστα, ανάλογα με την μεταξύ τους απόσταση και το όπλο που κρατούν.

{youtube}f1G1swqs0DU|500|300{/youtube}

Όλα αυτά και ακόμη περισσότερα μπορείτε να τα δείτε στο παραπάνω βίντεο που επιδεικνύει προγραμματιστικές βελτιώσεις σε σύγκριση με την πρώτη έκδοση. Ένα εντυπωσιακό στοιχείο που δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε είναι ο απλός χειρισμός που κάνει όλα αυτά δυνατά με λίγα μόλις πλήκτρα.

Το Overgrowth θα κυκλοφορήσει για PC (Windows, Linux) και Mac. Μέχρι στιγμής δεν έχει οριστεί ακόμη κάποια περίοδος κυκλοφορίας. Όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να το προπαραγγείλετε από το επίσημο site για $29,95 (περίπου €22,60), αποκτώντας έτσι πρόσβαση στις alpha εκδόσεις και βοηθώντας στην περαιτέρω ανάπτυξή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις GameWorld