PES 2014: Ο Άκης Παππάς παγκόσμιος πρωταθλητής!

Σήκωσε την κούπα...μέσα στο Old Trafford!

Στα PES World Finals, ο Άκης Παππάς (akis_333), κατά γενική ομολογία καλύτερος παίκτης στην Ελλάδα, έγινε παγκόσμιος πρωταθλητής χθες Τετάρτη 2/7!

Ο τελικός διεξήχθη σε αίθουσα του Old Trafford και στη διοργάνωση συμμετείχαν οι 26 καλύτεροι παίκτες του κόσμου. Ο βετεράνος

των ψηφιακών γηπέδων και φετινός Έλληνας δευτεραθλητής Αναστάσης δεν πήγαινε για πρώτη φορά σε παγκόσμιους τελικούς, ενώ αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι ήδη στην αρχή της φετινής αγωνιστικής σεζόν (τον Ιανουάριο) είχε δηλώσει στην κάμερα «Παγκόσμιο πάω εγώ φέτος και ήρθε η ώρα να το σηκώσουμε». Δείτε τις δηλώσεις του Άκη στο GameWorld:

{youtube}Bl5NFhBpOSU|500|300{/youtube}

O Άκης Παππάς κέρδισε στον μεγάλο τελικό τον ιταλό με ID Ettorito97 με σκορ 3-2 σε ένα συναρπαστικό ντέρμπι! Το χρηματικό έπαθλο που κέρδισε ανέρχεται σε 15.000 ευρώ!

Να σημειώσουμε ότι όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στην παγκόσμια κοινότητα του Pro Evolution Soccer έκανε εντύπωση το πάθος των Ελλήνων παικτών.

Επίσης αξίζει να αναφερθεί ότι η Ελληνική αποστολή φέτος αποτελούνταν από τρεις παίκτες λόγω της πρόσφατης επιτυχίας μας στο UEFA Champions Festival Tournament. Οι παίκτες της αποστολής ήταν οι Αναστάσιος 'akis_333' Παππάς, Σωτήρης 'cloudsot0s' Βήχος και Γιώργος ‘Djibrilliant’ Σπύρου.

Απολαύστε στιγμιότυπο από νίκη του Άκη Παππά.

Για απορίες και λεπτομέρειες επισκεφτείτε το Facebook.com/PESLeague.

Keywords
Τυχαία Θέματα