PS Vita Update 2.10

Μια αναβάθμιση που φέρνει αρκετές αλλαγές και ευκολίες.

Ένα νέο update του PS Vita έρχεται από αύριο και θα προσθέτει νέες δυνατότητες και ευκολίες σε όσους είστε κάτοχοι της φορητής κονσόλας της Sony. Στο update αυτό θα έχετε τη δυνατότητα να ονομάσετε τους φακέλους που θα δημιουργήσετε και να ομαδοποιήσετε το περιεχόμενό τους. Πιο αναλυτικά, θα μπορείτε

πλέον να δημιουργείτε φακέλους στην αρχική οθόνη και να τοποθετήσετε στον καθένα μέχρι και 10 εφαρμογές της αρέσκειάς σας. Έτσι θα δοθεί ένα τέλος στην σύγχυση της αρχικής οθόνης η οποία ταλαιπωρούσε όσους από εσάς είχατε κατεβάσει πολλά games ή εφαρμογές.

{youtube}6nLqnNgiBPI|400|300{/youtube}

Επίσης θα μπορείτε να βλέπετε οποιοδήποτε βίντεο θέλετε στο Internet, σε οποιοδήποτε site, χωρίς περιορισμούς. Όπως ξέρουμε μέχρι τώρα, ο μοναδικός τρόπος για να δείτε ένα βίντεο στο PS Vita γίνεται μέσω Youtube και της ειδικής εφαρμογής που πρέπει να κατεβάσετε. Παρόλα αυτά, ένας μικρός αστερίσκος στις οδηγίες λέει ότι μερικά βίντεο δεν υποστηρίζονται από την κονσόλα, κάτι που θα πάψει πλέον να ισχύει.

Τέλος, για πρώτη φορά θα μπορείτε να στείλετε μαζικό μήνυμα στους φίλους σας, σε αντίθεση με το τωρινό σύστημα το οποίο επιτρέπει να στείλετε ένα μήνυμα σε έναν παραλήπτη. Οι υπόλοιπες αλλαγές αφορούν το mailing system, τη δυνατότητα να κάνετε mute τον ήχο και το zoom στις HD εικόνες.

Keywords
Τυχαία Θέματα