PlayStation 4: Όλες οι δυνατότητες

Δείτε αναλυτικά τις δυνατότητες του PlayStation 4 και το update της πρώτης ημέρας!

Όσοι αγοράσετε το PlayStation 4 θα πρέπει με το καλημέρα να συνδέσετε την κονσόλα σας στο Internet ώστε να τρέξετε ένα σημαντικό update, μεγέθους 300MB, για το οποίο θα χρειαστείτε 5-15

λεπτά για μια σύνδεση των 5-10Mbps.

Το update αυτό θα προσθέσει τις δυνατότητες του sharing των βίντεό μας με την χρήση του DualShock 4, καθώς και το remote play του PS Vita, βάση του οποίου θα έχετε τη δυνατότητα να παίξετε χρησιμοποιώντας την φορητή κονσόλα της Sony ως χειριστήριο.

Η Sony διευκρίνισε ότι κάποια χαρακτηριστικά δεν θα είναι διαθέσιμα από το αρχικό λανσάρισμα της κονσόλας, όπως το "suspend/resume mode" το οποίο θα διατηρεί το PlayStation 4 σε λειτουργία τύπου hibernate, ώστε να μπορείτε να την ανοίξετε αμέσως ή να επιστρέψετε μέσα σε λίγα δεύτερα στο παιχνίδι σας. Οι ιάπωνες θα τα προσθέσουν τους προσεχείς μήνες.

Τα χαρακτηριστικά του PS4 που θα είναι διαθέσιμα από την πρώτη ημέρα:
1)Remote Play: Θα χρησιμοποιείτε το PS Vita ως χειριστήριο (στα περισσότερα games του PlayStation 4 αλλά όχι σε όλα).
2)Second Screen: Με το application "PS4 Link" θα χρησιμοποιείτε το Vita ως δεύτερη οθόνη, σε όσα games ή apps υποστηρίζουν αυτή τη δυνατότητα. Θα μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιείτε την οθόνη αφής του PS Vita -π.χ. για να σχεδιάσετε κάτι- και οι πληροφορίες να μεταφέρονται στο PlayStation 4.
3)Always On: Με την συγκεκριμένη λειτουργία video encoding θα μοιράζεστε gameplay videos ή screenshots με ένα απλό πάτημα του "Share Button".
4)Broadcast: Κάντε εκπομπές στο Twitch ή το UStream, live ενώ παίζετε στην κονσόλα σας, με το πάτημα ενός κουμπιού και δείτε εκπομπές άλλων χρηστών.
5)Παίξτε ενώ κατεβάζετε: Παίξτε ένα video game ενώ δεν το έχετε κατεβάσει ολόκληρο στην κονσόλα σας.
6)Πολλαπλά logins: Μέχρι τέσσερις χρήστες θα μπορείτε να συνδεθείτε στο PlayStation 4 ταυτόχρονα και να μοιράζεστε τα saves σας.
7)Voice Chat: Διαμορφώστε ένα γκρουπ έως και οκτώ ατόμων και χρησιμοποιήστε το headset που παρέχεται μαζί με το PS4 για να μιλήσετε με φίλους ή να παίξετε games μιλώντας μεταξύ σας.
8)Αναγνώριση φωνής και φωνητικές εντολές: Με την χρήση της PlayStation Camera θα μπορείτε να δημιουργήσετε την δική σας εικονική φωτογραφία στο PS4 και με φωνητικές εντολές θα ξεκινάτε games, θα κλείνετε την κονσόλα σας κτλ.
9)Background music player: Ακούστε τη μουσική που θέλετε ενώ παίζετε games, με τη χρήση της cloud υπηρεσίας Music Unlimited (θα λειτουργεί και την ώρα του voice chat).
10)Online multiplayer: Μόνο για τους συνδρομητές PS Plus, με δυνατότητα άμεσης σύνδεσης στο multiplayer κάποιου που κάνει streaming.

Το PlayStation 4 θα κυκλοφορήσει στις 13 Δεκεμβρίου στην τιμή των 400 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα