PlayStation Move Racing Wheel

Περιφερειακό ακριβείας ετοιμάζει η Sony.

Ένα νέο racing wheel, το οποίο θα εκμεταλλεύεται το PlayStation Move, ανακοίνωσε η Sony.

Όσοι έχετε PlayStation 3 και αποκτήσατε (ή σκοπεύετε να αποκτήσετε) PS Move, θα πρέπει

να γνωρίζετε ότι στο μέλλον θα μπορείτε να αξιοποιήσετε το motion controller και για τα racing games.

Το Racing Wheel της Sony θα κυκλοφορήσει φέτος το φθινόπωρο. Η τιμή που έχει ανακοινώσει η Sony America είναι τα 40 δολάρια. Εμφανισιακά θα μοιάζει σαν ένα μεγάλο DualShock controller αλλά στο κέντρο του θα μπορείτε να συνδέσετε ένα PlayStation Move motion controller και να το χρησιμοποιήσετε στα racing games. Θα υποστηρίζει όλα τα γνωστά racing, όπως τα Gran Turismo 5, Need for Speed: Hot Pursuit, Burnout Paradise, MotorStorm Apocalypse, το νέο LittleBigPlanet Karting κ.α.

{youtube}e3mtQrcACS0|400|300{/youtube}

Η ακρίβεια του Racing Wheel θα είναι διπλάσια από αυτή του DualShock 3, ενώ κάθε λαβή θα έχει δόνηση τύπου DualShock, ώστε να...δονείστε ανάλογα με το σημείο που στρίβετε! Το θετικό είναι επίσης ότι θα λαμβάνει τροφοδοσία απ' το PS Move, επομένως δεν θα χρειάζεται επιπρόσθετες μπαταρίες.

Για τους fans των μηχανών, οι λαβές θα επεκτείνονται κι έτσι το τιμόνι θα θυμίζει μηχανάκι. Το Racing Wheel όμως θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στους (ελάχιστους πλέον) flight simulators, επομένως η αγορά του σίγουρα θα βγάλει τα λεφτά της, για όσους θέλουν να ελέγχουν οχήματα ή να πιλοτάρουν.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία κυκλοφορίας ή τιμή για την ευρωπαϊκή αγορά. Θα αναμένουμε σύντομα τα νεότερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα