Resident Evil 6: Ada Wong campaign

H σέξι ηρωίδα κάνει δυναμικό comeback.

H παρουσία της Ada Wong στο έκτο μέρος της σειράς Resident Evil ήταν γνωστή εδώ και αρκετό καιρό. Xθες όμως νέες ενδιαφέρουσες πληροφορίες είδαν το φως της δημοσιότητάς, κατά την διάρκεια των προσφάτων prevιews, όπου εκτός των άλλων είδαμε και το Agent Hunter mode που σας παρουσιάσαμε σε προηγούμενο άρθρο

μας.

Όπως όλα δείχνουν, η αινιγματική κατάσκοπος θα πρωταγωνιστεί σ' ένα κρυφό campaing, στο οποίο θα αποκτήσετε πρόσβαση αφού ολοκληρώσετε το παιχνίδι.

{youtube}TyRa6Hx7jyY|400|300{/youtube}

Σύμφωνα με την Capcom, το campaign αυτό θα μας παρουσιάζει τα γεγονότα από μια ακόμα οπτική σκοπιά, όποτε το αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Να προσθέσουμε πως η Sally Cahill που είχε αναλάβει τα voice-overs της Ada Wong στα Resident Evil 2, Resident Evil 4 και στο The Darkside Chronicles (το HD remake του διατίθεται από τις 27 Ιουνίου στο PSN) έχει αντικατασταθεί από κάποια νέα ηθοποιό, της οποίας το όνομα είναι ακόμα άγνωστο.

Το Resident Evil 6 θα κυκλοφορήσει στις 2 Οκτωβρίου για PS3 και Xbox 360 ενώ δεν έχει ακόμα γνωστοποιηθεί το πότε θα είναι διαθέσιμη η έκδοση για PC.

Keywords
Τυχαία Θέματα