7 χρόνια GameWorld!

Το Community των gamers μεγαλώνει και φυσικά σας μοιράζει πλούσια δώρα!

Σήμερα το GameWorld.gr κλείνει 7 χρόνια ζωής απ' την επίσημη έναρξη λειτουργίας του ως site.

Ήταν ένα ηλιόλουστο πρωινό της 1ης Αυγούστου του 2005 όταν ξεκινήσαμε την προσπάθεια αυτή ως GamesRadio.gr. Απ' το 2006 έως το 2007, το Games Radio έγινε ο Νο.1 ραδιοφωνικός σταθμός

για games στην Ελλάδα και απ' το 2007 μέχρι σήμερα το GameWorld.gr καταξιώθηκε ως ένα από τα κορυφαία game sites στην ελληνική αγορά.

Τα δεδομένα από τότε μέχρι σήμερα άλλαξαν άρδην. Τότε το site ήταν στημένο σε phpnuke platinum. Τον Ιανουάριο του 2009 κάναμε την μεγάλη μετάβαση σε Joomla, η οποία αποδείχθηκε το δυσκολότερο εγχείρημα στην ιστορία μας. Από το φετινό καλοκαίρι όμως εξελιχθήκαμε σε Community, κάτι που μας καθιερώνει πλέον ως το πρώτο μεγάλο social network για gamers στην ελληνική αγορά. Η παρέα που έχουμε φτιάξει μέχρι σήμερα ολοένα και μεγαλώνει κι αυτή ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να γνωριστούμε καλύτερα.

Το GameWorld κουβαλάει πλέον ένα μεγάλο όνομα στις πλάτες του, το οποίο χτίζει σταθερά χρόνο με το χρόνο. Στόχος μας είναι να παρέχουμε στους gamers μοναδικές καινοτομίες που δεν συναντώνται σε άλλα game sites. Ήμασταν οι πρώτοι που -εδώ και σχεδόν μια δεκαετία- πραγματοποιούμε ραδιοφωνικές εκπομπές για games, κάτι που ακολούθως υλοποιήθηκε κι από τα άλλα ελληνικά game sites. Το GameWorld είναι επίσης το πρώτο game site με πλήρη τομέα για Downloads, αλλά και τον μεγαλύτερο online διαγωνισμό (Game of the Year) στον οποίο κάθε Δεκέμβριο αποφασίζετε για το παιχνίδι της χρονιάς. Φέτος, πρωτοπορίσαμε για άλλη μια φορά, μετατρέποντας το GameWorld σε social network. Είμαστε βέβαιοι ότι μετά από εμάς θα ακολουθήσουν (αργά ή γρήγορα) και οι υπόλοιποι.

Σε όλη αυτή την πορεία μας φυσικά δεν θα μπορούσαμε να τα καταφέρουμε χωρις εσάς. Θα πρέπει λοιπόν να ευχαριστήσουμε όλους τους πιστούς αναγνώστες του GameWorld. Εσάς που κρατάτε το site στην κορυφή των προτιμήσεών σας. Οι αλλαγές αυτές που βλέπετε είναι μόνο η αρχή, καθώς με την μετάβασή μας σε social network σκοπεύουμε να επεκταθούμε ακόμη περισσότερο, τόσο στον τομέα των applications, όσο και σε πολλούς ακόμη τομείς, τους οποίους σας φυλάμε για έκπληξη. Στον τομέα Site News μπορείτε να διαβάζετε όλες τις νέες ειδήσεις που αφορούν το GameWorld και όσα σας ετοιμάζουμε.

Φυσικά επειδή στην "βιτρίνα" ενός μαγαζιού όλα φαίνονται ρόδινα, σε αυτό το σημείο θα πρέπει να τονίσουμε τα εξής. Ότι οι συντάκτες του GameWorld δίνουμε όλα αυτά τα χρόνια καθημερινά τον καλύτερό μας εαυτό για το site, παρά τις ελλείψεις σε εξωτερικούς συντάκτες. Το καλοκαίρι αυτό να ξέρετε ότι ήταν πιο καυτό από ποτέ για όλους μας. Τις ημέρες της E3 τον Ιούνιο και του update τον Ιούλιο (όπως και μελλοντικά τις ημέρες της Gamescom στα μέσα Αυγούστου), όλη η συντακτική ομάδα ήταν στο πόδι (κάποιοι από εμάς με ελάχιστο ύπνο) ώστε να σας παρέχει άμεση ενημέρωση και φυσικά να επιβλέπει και να διορθώνει τα όποια προβλήματα του site. Και δεν σας κρ

Keywords
Τυχαία Θέματα