Stratus Wireless iOS Controller

Gaming χειριστήριο για τις συσκευές της Apple από την SteelSeries.

Μέσα από ανακοίνωση στο επίσημο site της, η SteelSeries αποκάλυψε σήμερα ένα ασύρματο gaming χειριστήριο για iPad και iPhone.

Το μικρού μεγέθους gamepad που συνδέεται ασύρματα μέσω Bluetooth διαθέτει όλα τα συνήθη κουμπιά, όπως τέσσερα face buttons,

τέσσερα shoulder buttons στην κορυφή του, δύο αναλογικούς μοχλούς και το κλασσικό D-pad. Σύμφωνα με την γνωστή εταιρεία κατασκευής περιφερειακών SteelSeries, εκατοντάδες games είναι ήδη συμβατά με το Stratus Wireless Controller, μεταξύ αυτών και το Grand Theft Auto που κυκλοφόρησε για κινητά και tablets. Η αυτονομία του θα φτάνει τις 10 ώρες, ενώ μια πλήρη φόρτιση μέσω USB διαρκεί δύο ώρες. Ζυγίζει 75 γραμμάρια και το μέγεθός του φτάνει τα 3.3x6x11 εκατοστά σε ύψος, πλάτος και μήκος αντίστοιχα.

{youtube}loUtgWRiYBY|500|300{/youtube}

Σας θυμίζουμε ότι στο πρώτο επεισόδιο της εκπομπής Budget Gaming από το GameWorld, σας παρουσιάσαμε δύο περιφερειακά της SteelSeries. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επεισόδιο κάνοντας κλικ εδώ.

Το Stratus Wireless Controller είναι συμβατό με iPhone 5s, iPhone 5c, iPad Mini, iPad Air, iPad τέταρτης γενιάς και iPod Touch πέμπτης γενιάς. Απαιτείται λειτουργικό iOS 7.

Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα τιμή πώλησης και ακριβής ημερομηνία διάθεσης.

Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα