Xbox One: Controller, Kinect και φωνητικές εντολές

Το GameWorld αναλύει πλήρως τον έλεγχο του Xbox One μέσω των περιφερειακών του.

Μετά το Xbox One Unboxing που είδατε πριν από λίγες ώρες, στο GameWorld εξακολουθούμε να σας ενημερώνουμε διαρκώς με νέα βίντεο για το Xbox One. Σειρά έχει η παρουσίαση του controller

και του Kinect.

Πολλοί αναρωτιέστε πως θα είναι ο έλεγχος της κονσόλας μέσω των περιφερειακών της και στο παρακάτω βίντεο σας αναλύουμε όσα πρέπει να γνωρίζετε. Μάθετε τα πάντα για το χειριστήριο του Xbox One, το Kinect και τις φωνητικές εντολές.

{youtube}GhZKKiZNrLw|500|300{/youtube}

Το Xbox One controller έχει γενικά καλύτερο σχεδιασμό στα analog sticks και το d-pad, το guide button μετακόμισε στο πάνω μέρος, ενώ αρνητικό κατά την άποψή μου αποτελεί ο σχεδιασμός των λαβών, ο οποίος δεν δείχνει εργονομικός και δεν κάνει το controller νε εφάπτεται πλήρως στο χέρι.

Όπως θα παρατηρήσατε επίσης, στις φωνητικές εντολές υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση στην ανταπόκριση, τον συγχρονισμό, ενώ ορισμένες φορές η κονσόλα δεν αντιλαμβάνεται πλήρως ότι της λέμε. Ενδέχεται να πρέπει να κάνετε την προφορά σας...αμερικάνικη για να γίνετε κατανοητοί. Σε κάθε περίπτωση, τεχνολογικά το νέο Kinect είναι ανώτερο του προηγούμενου.

Το Xbox One κυκλοφορεί σε 13 χώρες από τις 22 Νοεμβρίου στην τιμή των 500 ευρώ. Για την Ελλάδα δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί ημερομηνία κυκλοφορίας. Μείνετε συντονισμένοι στο GameWorld καθώς το επόμενο βίντεο που θα παρακολουθήσετε έχει να κάνει με τα games του Xbox One με τα οποία...διασκεδάσαμε δεόντως!

Keywords
Τυχαία Θέματα