Top 10 πωλήσεων στο Steam: 6/4-13/4

Πρωτιά για το Age of Empires II HD.

H Valve έδωσε στην δημοσιότητα τα charts με τις κυκλοφορίες που σημείωσαν τις υψηλότερες πωλήσεις στο Steam την περασμένη εβδομάδα και πρώτο στην σχετική λίστα συναντάμε το Age of Empires II HD. Το remake του δημοφιλούς real-time strategy κατάφερε να

ρίξει από την κορυφή το εξαιρετικό BioShock Infinite, το οποίο αναγκάστηκε να συμβιβαστεί στην δεύτερη θέση παρέα με το Dishonored. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το Action-Adventure της Bethesda, καθώς και το Dunwall City Trial DLC του διατίθενται με έκπτωση 50% επί της αρχικής τους τιμής μέχρι και αύριο το βράδυ στις 20:00.

Πέρα από το Age of Empires II HD στο Top 10 έχουμε μια ακόμη δημιουργία από τον χώρο των Strategy και συγκεκριμένα το Company of Heroes 2. Με την Sega στο "τιμόνι" του publisher ύστερα από την πτώχευση της THQ το μέλλον της σειράς προβλέπεται ευοίωνο. Τo Company of Heroes 2 αναμένεται στις 25 Ιουνίου, αλλά τα pre-orders του έχουν ήδη ξεκινήσει. Μάλιστα όσοι αποφασίσετε να προπαραγγείλετε θα αποκτήσετε πρόσβαση στο Theatre of War ένα mini-campaign που συμπληρώνει ιδανικά την single-player εμπειρία.

Ακολουθεί το Top 10 των κορυφαίων σε πωλήσεις games στο Steam για το διάστημα 6/4 έως τις 14/4:

1. Age of Empires II HD
2. BioShock Infinite και Dishonored
3. Defiance
4. Company of Heroes 2
5. The Walking Dead
6. Scribblenauts Unlimited
7. ArmA III Alpha
8. Poker Night 2
9. The Elder Scrolls V: Skyrim
10. Kerbal Space Program

Keywords
Τυχαία Θέματα