Users: Mikeius 2, Darkfall 2 και Doct8r!

Όλες οι μεγάλες φθινοπωρινές εκπομπές!

Χάσατε κάποια από τις εκπομπές των Users που είχαν σημαντικούς καλεσμένους; Κανένα πρόβλημα. Σας παρουσιάζουμε όλες τις σημαντικές εκπομπές του φετινού φθινοπώρου όπου είχαμε καλεσμένους live on air.

Mikeius: 2η εμφάνιση - 28/9/2012
Μετά την πρώτη καταστροφική εμφάνιση

του Mikeius στους Users που έσπασε τα κοντέρ ξεπερώντας τα 100.000 views στο YouTube, η δεύτερη επεισοδιακή εκπομπή είναι από σήμερα διαθέσιμη. Δείτε τον Mikeius να δίνει ρεσιτάλ και να παρουσιάζει την νέα του Interactive εκπομπή στο ComedyLab.gr αυτή τη φορά...με κάμερα!

Watch YouTube video

Darkfall: 2η εμφάνιση - 2/11/2012
Αν το Darkfall σας άφησε θετικές εντυπώσεις τότε θα πρέπει σίγουρα να παίξετε το Darkfall Unholy Wars, το οποίο ετοιμάζεται να μας προσφέρει ακόμη μεγαλύτερες συγκινήσεις! Οι Adam Οικονομόπουλος και ο Βαγγέλης Καλαϊτζής, προγραμματιστές της Aventurine, ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή Users στον SentraFM 103.3 και μας μίλησαν για τη νέα έκδοση του δημοφιλούς MMORPG που θα έρθει στις 20 Νοεμβρίου. Ετοιμαστείτε για σκληρές real-time μάχες και PvP, με..σεβασμό προς τους νέους παίκτες! Ακούστε την συνέντευξη η οποία θα ανέβει σύντομα σε γραπτή μορφή στο site.

Watch YouTube video

Doct8r - 19/9/2012
Έχουν προκαλέσει πανικό με τα βίντεό τους και φυσικά με το ανελέητο...trolling τους. Ο Ορέστης κι ο Ορφέας Δούρβας, συντελεστές του Doct8r, μας μίλησαν για τα βίντεό τους και για το πως μπορείς να χτίσεις ένα επιτυχημένο κανάλι στο YouTube. Για ακούστε τους, γιατί μπορεί στο μέλλον να θέλετε κι εσείς να ακολουθήσετε την καριέρα τους.

Watch YouTube video

Chill Out - 26/9/2012
Καιρός να γνωρίσετε το δωρεάν φοιτητικό περιοδικό που διαβάζετε στη σχολή σας. Ο Γιώργος Παρηγοράκης, η Χρύσα Πλιάτσικα και ο Γιάννης Ντούπης, βρέθηκαν στον SentraFM 103.3 και μας μίλησαν για το περιοδικό Chill Out, το πως ξεκίνησε, τα θέματα, τις συνεντεύξεις, τους συντάκτες του και τα όσα ετοιμάζουν στο μέλλον. Θυμίζουμε ότι από το νέο τεύχος μπορείτε πλέον να διαβάζετε και ειδήσεις για games από το GameWorld.gr

Watch YouTube video

Οι Users στο YouTube
Αν θέλετε να ακούσετε οποιαδήποτε από τις παλαιότερες εκπομπές των Users, μπορείτε να επισκεφθείτε το κανάλι στο YouTube και φυσικά να κάνετε subscribe. Μην ξεχάσετε να αφήσετε σχόλια στο κάτω μέρος αυτού του άρθρου ή στην κεντρική σελίδα του καναλιού για τους επόμενους καλεσμένους που θα θέλατε να δείτε στην εκπομπή σε μία από τις επόμενες Παρασκευές. Θυμίζουμε ακόμη ότι αυτές τις ημέρες υπάρχει απεργία στα ραδιόφωνα, γι' αυτό ενδεχομένως κάποιες φορές ενδέχεται να μη σας κρατάμε συντροφιά. Για το σκοπό αυτό υπάρχει το GameWorld TV το οποίο εκπέμπει απ' τη διεύθυνση GTV.gr κάθε Κυριακή στις 16:00 και κάθε Δευτέρα & Πέμπτη στις 22:00. Απόψε θα παίξουμε την beta του Dust 514 στο PlayStation 3!

Keywords
Τυχαία Θέματα