Warframe

Ένας τίτλος free-to-play από άλλο πλανήτη!
Η Digital Extremes , developer του Darkness 2 και του multiplayer του Bioshock 2 ανακοίνωσε το Warframe, ένα Action Shooter τρίτου προσώπου για PC.

Το σενάριο του τίτλου αναφέρεται σε μια εξωγήινη φυλή ονόματι Tenno η οποία κοντεύει να εξαφανιστεί πλήρως λόγω του ότι είναι σκλαβωμένη από τους άγριους Grineer για αιώνες. Η μόνη ελπίδα των Tenno για να ελευθερωθούν από τους εχθρούς τους είναι να χρησιμοποιήσουν μια αρχαία τεχνολογία exo-skeleton (στολές που θυμίζουν πολύ αυτές του Dark Sector) την οποία μόνο αυτοί μπορούν να
ελέγξουν. Αυτή η τεχνολογία ονομάζεται Warframes, εξού και το όνομα του παιχνιδιού.

Το Warframe θα υποστηρίζει Co-Op 2-4 παικτών. Με το τέλος κάθε αποστολής, καθένας από εσάς θα αποκτά αναβαθμίσεις για να κάνει τον χαρακτήρα του ακόμα καλύτερο και με ακόμα πιο θανάσιμα abilities. Δείτε το παρακάτω βίντεο.

{youtube}gh_1FveRn_8|400|300{/youtube}

Ο creative director της Digital Extremes, Steve Sinclair, δήλωσε: "Το Warframe είναι ένα νέο παιχνίδι που προέρχεται από παλαιότερο. Ήταν μια ιδέα που είχαμε στο ράφι και που συνεχώς ερχόταν στο προσκήνιο. Θα διαθέτει νίντζα υψηλής τεχνολογίας, οι οποίοι θα μάχονται στο μακρινό μέλλον, σε ένα σκηνικό που θα θυμίζει Manga και Dune. To ότι θα είναι Free-to-play μας επιτρέπει να ρισκάρουμε. Θα φτιάξουμε το Warframe μαζί με τους παίκτες μας".

Ο γενικός διευθυντής της Digital Extremes, James Schmalz, βλέπει ότι τα free-to-play θα έχουν μέλλον και πρόσθεσε: "Εδώ και χρόνια ακούμε πως το gaming στα PC είναι νεκρό. Δεν είναι νεκρό, απλά υπολειτουργεί και τώρα επανεμφανίζεται με αυτή την τεράστια αγορά των free-to-play τίτλων, η οποία έχει ωριμάσει τόσο πολύ, ώστε η ποιότητα των F2P ανταγωνίζεται αυτή των retail games."

Αν θέλετε να συμμετάσχετε στην closed beta που θα γίνει το φετινό φθινόπωρο μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο επίσημο site του παιχνιδιού. Στο τέλος της beta όλοι αυτοί που συμμετείχαν θα λάβουν ένα αποκλειστικά pre-launch όπλο.
Keywords
Τυχαία Θέματα