Wii U: Χωρίς Online Pass

Δυνατότητα να κάνετε stream mp4 βίντεο από το PC σας στην τηλεόρασή σας.

Τα τελευταία χρόνια αρκετές εκδότριες εταιρείες έχουν εφεύρει το “κόλπο” του online pass με σκοπό να αποτρέψουν τους καταναλωτές από το να αγοράζουν μεταχειρισμένα παιχνίδια. Πριν από 10 μέρες η Namco ανέφερε ότι το Tekken Tag Tournament 2 για το Wii U δεν

θα απαιτεί online pass σε αντίθεση με τις εκδόσεις του δημοφιλούς Fighting για το PS3 και το Xbox 360. Χθες το απόγευμα ανακοινώθηκε ότι τρεις ακόμα κυκλοφορίες του Wii U δεν θα έχουν online pass. Πρόκειται για τα Mass Effect 3 και το Fifa 13 της Electronic Arts και το Assassin's Creed III της Ubisoft.

Η αλλαγή...πλεύσης των παραπάνω εταιρειών σε ότι έχει να κάνει με τα online passes είναι ανεξήγητη. Εκτός κι αν η ίδια η Nintendo έχει επιβάλλει αυτό τον περιορισμό στους publishers ως προϋπόθεση για να τους δώσει την άδεια να κυκλοφορήσουν παιχνίδια στην κονσόλα της. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όσοι αγοράσετε τους μεταχειρισμένους τους παραπάνω τίτλους θα μπορείτε να παίξετε κανονικά online, χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε παραπάνω χρήματα για να αποκτήσετε το σχετικό online pass.

Εν τω μεταξύ, καθώς το Wii U κυκλοφορεί στην Αμερική από τις 18 Νοεμβρίου ορισμένοι απο τους κατόχους της κονσόλας ανακάλυψαν μια αρκετά ενδιαφέρουσα λειτουργία της για την οποία -ως τωρα- γνωρίζουμε ελάχιστα. Το Wii U μπορεί να κάνει stream mp4 βίντεο από το PC σας στην τηλεόρασή σας ή στο GamePad. Θα πρέπει απλά να εισάγετε την IP address του υπολογιστή σας στον browser του Wii U. Δυστυχώς η αντίστοιχη λειτουργία δεν υποστηρίζεται για αρχεία AVI ή MKV.

Keywords
Τυχαία Θέματα