WoW: Mists of Pandaria: Η επέλαση των hackers!

Οι hackers στο World of Warcraft: Mists of Pandaria καταστρέφουν ολόκληρες πόλεις!

Η Κυριακή 7/10 ήταν μια "μαύρη ημέρα" για την Blizzard, καθώς μια ομάδα από hackers κατάφερε να εξολοθρεύσει ολόκληρες Clans μέσα στις πόλεις τους!

Οι "άτακτοι" χρήστες χρησιμοποίησαν

ένα exploit -το οποίο τυπικά τους έκανε άτρωτους- και μέσω αυτού κατάφεραν να τους σκοτώσουν όλους. Κι όταν λέμε όλους, εννοούμε...όλους! Παίκτες και NPC (!) έπεσαν θύματα των hackers σε μεγάλες πόλεις του παιχνιδιού, όπως το Stormwind και το Orgrimmar. Το περιστατικό αυτό συνέβη σε αρκετούς servers, ενώ μερικές ακόμη περιοχές (ευάλωτες στο exploit) δέχθηκαν εξίσου ισχυρά πλήγματα.

Η Blizzard έδρασε άμεσα κι εγκατέστησε ένα hotfix που λύνει το παραπάνω πρόβλημα, υποσχόμενη παράλληλα ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να ξανασυμβεί. Η εταιρεία ανέφερε ότι λαμβάνει υπόψη της την ενέργεια αυτή πολύ σοβαρά κι ότι την διερευνά. Άραγε προτίθεται να προχωρήσει και σε νομικές ενέργειες εναντίων των δραστών λόγω προσβολής της αξιοπιστίας της; Γεγονός πάντως είναι ότι τα τελευταία χρόνια οι hackers έχουν εισβάλει και στα "καλύτερα σπίτια" κι αυτό το αποδεικνύουν σε καθημερινή βάση.

Διαβάστε το review του World of Warcraft: Mists of Pandaria από το GameWorld, απολαύστε το Unboxing και μελετήστε τον οδηγό μας για την νέα class του Monk.

Keywords
Τυχαία Θέματα