Yakuza 5: Νέα minigames

Νέες ιστορίες και παιχνίδια για το Ιαπωνικό παιχνίδι δράσης.

Ο πολυάσχολος κόσμος της σειράς Yakuza είναι γεμάτος εκπλήξεις και ευχάριστες ασχολίες, στις οποίες οι πρωταγωνιστές των παιχνιδιών μπορούν να κάνουν διάφορα όπως το να τραγουδήσουν σε karaoke, να παίξουν ping-pong με ημίγυμνες καλλονές ή να καθαρίσουν την πόλη τους από κρούσματα ιών που μετατρέπουν τους πολίτες σε zombies (Yakuza: Dead Souls). Το Yakuza 5, το νέο μέλος της σειράς το οποίο
θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία αυτόν τον Δεκέμβρη, έρχεται για να προσθέσει ακόμη περισσότερα πράγματα, με μία σειρά από μικρά σενάρια με την ονομασία "Another Drama".

Το Another Drama βάζει τους πέντε πρωταγωνιστές σε διάφορες ιστορίες, στις οποίες θα ασχολούνται με πράγματα πέραν του κανονικού σεναρίου. Ο κύριος χαρακτήρας της σειράς, Kazuma Kiryu, πιάνει δουλειά σαν ταξιτζής, μετά από μια κόντρα με μια συμμορία με την ονομασία Devil Killer. Κατά τη διάρκεια του minigame ο Kiryu θα μπορεί να πάρει πελάτες και να κάνει διάφορα κόλπα με το ταξί, όπως μετατροπές και διάφορες αλλαγές στην όψη του.


Ο Taiga Saejima, μετά από ένα τραυματικό γεγονός που θα μπορούσε να του στοιχίσει τη ζωή, σώζεται από έναν γέρο κυνηγό ο οποίος προσπαθεί να βρει ένα μυθικό δράκο. Ο γέρος στη συνέχεια του μαθαίνει τα μυστικά του κυνηγιού και από εκεί και πέρα ξεκινάει μία σειρά αποστολών όπου ο Saejima χρησιμοποιεί μηχανισμούς stealth, παγίδες καθώς και το τουφέκι του για να αιχμαλωτίσει τη λεία του.

Η μικρή Haruka Sawamura μπαίνει σε ένα διαγωνισμό παιδικών καλλιστείων, έτσι ώστε να γίνει διάσημη στην πόλη της. Το σενάριο αυτό περιέχει ασχολίες όπως minigames χορού, εμφανίσεις σε τηλεπαιχνίδια, συνεντεύξεις σε περιοδικά και διάφορες συναντήσεις που θα αυξήσουν τη δημοτικότητά της.


Τέλος, ο Tatsuo Shinada γίνεται μέλος μίας ομάδας baseball μετά από μια συνάντηση με έναν παλιό συμπαίχτη του. Αφού αποδείξει τις ικανότητές του ενάντια στον φίλο του, ο Shinada παίζει σε διάφορους αγώνες, αποχτά ειδικές τεχνικές όπως το σταμάτημα του χρόνου για να χτυπά πιο εύκολα την μπάλα και μετά την περαιτέρω εκπαίδευση από τον παλιό του προπονητή γίνεται ακόμη καλύτερος στο αγαπημένο του άθλημα.


Το Yakuza 5, όπως και οι προκάτοχοι του, θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο Playstation 3. Πέρα από την Ιαπωνική ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει γίνει γνωστό το πότε θα το δούμε στη δύση, αλλά το πιθανότερο είναι να μας έρθει μέσα στην επόμενη χρονιά.
Keywords
Τυχαία Θέματα