Απώλειες 1ου τριμήνου 2012 για την EA

Έλειμμα για το πρώτο οικονομικό τρίμηνο παρουσίασε η Electronic Arts. Δωρεάν το The Old Republic.

Σύμφωνα με το Associated Press, η Electronic Arts παρουσίασε έλειμμα στο πρώτο τρίμηνο του οικονομικού της έτους (Απρίλιος-Ιούνιος 2012), λόγω του ότι τα έσοδά της ήταν μικρότερα

από το αναμενόμενο. Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης επαναγορά των μετοχών της συνολικής αξίας 500 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η EA κέρδισε 201 εκατομμύρια δολάρια (63% ανά μετοχή) για την περίοδο Απριλίου-Ιουλίου, δηλαδή σημείωσε 9% πτώση από τα 221 εκατομμύρια δολάρια (66% ανά μετοχή) που είχε το αντίστοιχο περυσινό διάστημα. Τα έσοδα μειώθηκαν κατά 4% σε συνολικά 955 εκατομμύρια δολάρια.

Star Wars: The Old Republic free-to-play
Κατόπιν αυτού, η Electronic Arts ανακοίνωσε ότι το Star Wars: The Old Republic γίνεται και επίσημα free-to-play μέσα σε μόλις 8 μήνες από την κυκλοφορία του! Οι συνδρομητές μπορείτε να εξακολουθείτε να πληρώνετε την μηνιαία συνδρομή σας ή να παίξετε δωρεάν με "κάποιους περιορισμούς στο περιεχόμενο" όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η EA. Από εκεί και πέρα, θα μπορείτε να αγοράζετε upgrades για τους χαρακτήρες σας με in-game πληρωμές.

Στόχος της Electronic Arts είναι η αύξηση κερδών από 1.05$ σε 1.2$ ανά μετοχή για όλο το οικονομικό έτος, κάτι που πρακτικά σημαίνει 4.1-4.25 δις δολάρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα